Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Vrhunsko jamstvo Coleman

Coleman záruka

Outdoor oprema Coleman izrađena je s velikom pažnjom i od vrhunskih materijala. Svi Coleman proizvodi testirani su prema strogim kriterijima kako bi trajali, služili i pouzdano vas zaštitili na vašim putovanjima i u različitim klimatskim uvjetima. Ako se unatoč tome pojavi problem s proizvodom Coleman, a uzrokovan je greškom u proizvodnji ili materijalu, Coleman će ili popraviti ili zamijeniti proizvod u skladu s navedenim uvjetima jamstva.

Proizvođač toliko vjeruje u kvalitetu Coleman proizvoda da je kupcima odlučio dati produženo jamstvo od 3 godine, te čak 5 godina jamstva na kolekciju ruksaka!. Želimo vam puno lijepih trenutaka i avantura na otvorenom uz Coleman opremu.

Produljeno jamstvo odnosi se na robu kupljenu nakon 1. siječnja 2009. godine.

Primjena ovog vrhunskog jamstva

Za ostvarivanje ovog jamstva primjenjuje se standardna procedura, odnosno robu samo trebate donijeti u našu trgovinu ili je poslati poštom na navedenu adresu, a mi ćemo se pobrinuti za daljnju komunikaciju s dobavljačem ili proizvođačem. Važno je isporučiti proizvod s računom i zadovoljiti uvjete proizvođača.

Sawyer filteri za vodu

Dodatne informacije o proizvodu

Sawyer je možda najpoznatiji od brendova posvećenih tehnologiji filtriranja vode. Članak pokriva tehnologiju, prednosti i nedostatke filtera te pojedinosti o tome kako ih koristiti.  

Ograničeno doživotno jamstvo Leki

Dodatne informacije o proizvodu

Produženo jamstvo Yate

Dodatne informacije o proizvodu