Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

True Utility

Engleski brend True Utility predstavlja praktične džepne artikle koji se danas mogu pronaći u više od 3000 trgovina diljem svijeta. Ovo su alati za svakodnevnu upotrebu koji će nam olakšati rad i dati nam prednost nad potencijalnim problemima. Prednost je cijena, koja je sasvim razumna. Svi proizvodi su originalni i dizajnirani tako da ih možete nositi u džepu, na privjesku za ključeve, ukratko, uvijek ih imate pri ruci. Svaka kolekcija donosi nove ideje i netradicionalna rješenja.

True Utility je obchodní značka výrobků produkovaných britskou společností True Brands Ltd. se sídlem ve městě Poole ve Velké Británii.

True Utility je designová značka, která se specializuje na dárkové předměty, na užitečné a důmyslné nástroje a na různé klíčenky/příslušenství ke klíčům a klíčovým kroužkům – vše z kvalitní nerezové oceli. Designováním a produkcí těchto drobných výrobků klíčenkové velikosti True Utility poskytuje uživatelům minimalistická, avšak funkční a praktická řešení každodenních záležitostí a problémů. Každá kolekce produktů True Utility přináší nové nápady a stylová, netradiční řešení.

True Utility je zaštitni znak proizvoda britanske tvrtke True Brands Ltd. sa sjedištem u Pooleu, UK.

True Utility je dizajnerska marka koja je specijalizirana za darove, korisne i sofisticirane alate te razne privjeske/privjeske za ključeve i pribor za privjeske za ključeve – sve izrađeno od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Dizajniranjem i proizvodnjom ovih malih proizvoda veličine privjeska za ključeve, True Utility korisnicima pruža minimalistička, ali funkcionalna i praktična rješenja za svakodnevne probleme. Svaka kolekcija donosi nove ideje i netradicionalna rješenja.

Brend True Utility znači dodaci veoma visokog kvaliteta izrađeni po vrhunskim tehnologijama, koji su idealni pokloni (ne samo) za prave muškarce. U asortimanu True Utility pronaći ćete zgodne predmete za uobičajene stvari dizajnirane za prikačiti na ključeve (privjesci za ključeve), džepne alate i pribor, džepne noževe, svjetiljke ili upaljače otporne na vjetar. Originalnost i praktičnost ključni su za brend - čak se i ambalaža proizvoda može ponovno koristiti kao futrole otporne na vremenske uvjete za dragocjenosti, elektroniku i slično. Ove futrole dodatno povećavaju upotrebnu vrijednost kupljenog proizvoda. Futrola se može kupiti i odvojeno. Idealan je za outdoor aktivnosti, štiti sadržaj od prašine i vlage.

Bilo da trebate nešto napisati ili trebate hitno gotovinu, vidjeti u mraku, rezati nokte ili otvoriti bocu osvježavajućeg pića, True Utility ima rješenje u skladu sa svojim sloganom True utility - in your pocket, tj. Stvarno koristan alat u vašem džepu.

Pronađeni proizvodi: 3

Proizvodi

14,99  113 kn

Usporediti

Višenamjenski nož True Utility Minimalist

14,99  113 kn

Usporediti

20,99  158 kn

Usporediti