Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

PRAVILA RAZVRSTAVANJA PONUDA ROBE

Tvrtke ForCamping s.r.o., osobni identif. broj: 24295825, sa sjedištem na adresi Veselská 699, Letňany, 199 00 Praha 9, upisano u trgovački registar koji se vodi kod Općinskog suda u Pragu pod registarskim br. C 194007, koju zastupa Jaroslav Skalka, direktor,

prilikom prodaje robe putem online trgovine https://www.4camping.hr

(u daljnjem tekstu "web stranica").

Ako odete na odjeljak "razvrstaj po" na našoj web stranici, trebali biste znati da koristimo sljedeća pravila za prikazivanje robe prema vašim preferiranim kriterijima odabira.

1. PODJELA PREMA  "NAJPOPULARNIJE"

1.1  U ovom odjeljku proizvodi koje su naši kupci ocijenili najboljima obično se prikazuju na vrhu popisa. No, to nije jedini kriterij koji bi uvjetovao da samo najbolje ocijenjena roba od naših kupaca bude na prvim prečkama. U razvrstavanju proizvoda u ovoj kategoriji uzimaju se u obzir i drugi kriteriji koji složenijim algoritmima mogu utjecati na redoslijed prikazanih proizvoda. Specifični kriteriji koji utječu na razvrstavanje robe u kategoriji "najpopularnije" su:

1.1.1. broj prodanih artikala

1.1.2. dostupnost i količina zaliha robe u našem skladištu;

1.1.3. cijena proizvoda (u pravilu vrlo skupi proizvodi neće biti u prvim redovima, nisu toliko traženi i popularni među našim kupcima)

1.1.4. je li proizvod na akciji;

1.1.5. kategorija proizvoda;

1.1.6. partnerska suradnja s nekim proizvođačima;

1.1.7. i stopa konverzije proizvoda.

2. SORTIRANJE ODJELJAKA “NAJPRODAVANIJE”

2.1.  U ovom dijelu prikazani su najprodavaniji proizvodi u odabranoj kategoriji bez vremenskog ograničenja. Roba je razvrstana na način da su najprodavaniji proizvodi rangirani ispred najmanje prodavanih proizvoda.

3. SORTIRANJE PREMA "NAJLAGANIJIM"

3.1. U ovom odjeljku prikazuju se najlaganiji proizvodi u odabranoj kategoriji. Roba se razvrstava prema težini, u slučaju podudaranja nasumično.

4. SORTIRANJE PREMA "CIJENI"

4.1. Cijena od najskupljeg

Artikli se prikazuju na temelju trenutne prodajne cijene, pri čemu se artikli s najvišom prodajnom cijenom rangiraju ispred artikala s nižom cijenom. Roba koja ima istu prodajnu cijenu se zatim sortira prema vremenu kada je dodana u katalog. Proizvodi uneseni kasnije rangirani su ispred onih unesenih ranije.

4.2. Cijena od najjeftinijeg

Roba se prikazuje na temelju trenutne prodajne cijene, pri čemu je roba s najnižom prodajnom cijenom rangirana ispred robe s višom cijenom. Roba koja ima istu prodajnu cijenu se zatim sortira prema vremenu kada je dodana u katalog. Proizvodi uneseni kasnije rangirani su ispred onih unesenih ranije.

4.3. Cijena od najviše sniženih

Roba se prikazuje na temelju trenutnog iznosa popusta, pri čemu se roba s najvećim popustom rangira ispred robe s nižim popustom. Roba koja ima isti popust razvrstava se prema vremenu dodavanja u katalog. Proizvodi uneseni kasnije rangirani su ispred onih unesenih ranije.

Ova Pravila razvrstavanja ponuda proizvoda vrijede od 6. siječnja 2023.