Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

🐺 WARG - Ostvarite dodatnih 10% popusta na proizvode brenda Warg s kodom:WARG10 Pogledajte

Trebate pomoć?

Vreće za spavanje od perja i njihovo održavanje

Trebate pomoć?

Vreće za spavanje od perja su kraljevska kategorija vreća za spavanje. Bez njih nijedan putnik, planinar ili zahtjevniji turist ne može zamisliti zimu preko noći.

Vreće za spavanje - izolacijski materijali i optimalne temperature

Trebate pomoć?

Ako birate vreću za spavanje, vrlo je vjerojatno da ste se potpuno izgubili u svim tim pojmovima i parametrima. Ovaj tekst će vas upoznati s osnovnim pitanjima o vrstama izolacijskih punjenja i naznačiti kako znati temperaturni standard.

Kako odabrati vreću za spavanje prema aktivnosti?

Trebate pomoć?

Pernatu ili od šupljeg vlakna? Ljetnu ili trosezonsku? Mumija ili poplun? Za odabir vreće za spavanje najbolje je da odaberete jednu od dolje navedenih kategorija.

Kako odabrati vreću za spavanje za bicikliste?

Trebate pomoć?

Vreća za spavanje, koja će biti vaš suputnik na svim vašim biciklističkim turama, uglavnom bi trebala biti mala i lagana, ali u isto vrijeme mora pružati dovoljnu toplinsku udobnost i komfort. Kako odabrati onu pravu za sebe, pročitat ćete u ovom članku.

Kako odabrati podlogu na napuhavanje?

Trebate pomoć?

U posljednje vrijeme veliki preporod doživjeli su i madraci na napuhavanje, takozvani burta madraci. Mnogi od nas ih se sigurno sjećaju iz djetinjstva kao dijela obiteljske opreme za praznike. Stoga smo odlučili istražiti ove podloge.

Kako odabrati prikladni predprostor?

Trebate pomoć?

Članak za sve one koji razmišljaju o kupnji predprostora, a na tržištu postoji veliki izbor. Mi ćemo vam u tome pomoći da se ne izgubite i da se možete orijentirati.

Kako odabrati podlogu za spavanje?

Trebate pomoć?

Da li ste od onih koji vole prirodu i privlači vas spavanje pod zvijezdama? A imate li na čemu? Izvrstan vodič za odabir odgovarajuće podloge za spavanje je ovdje!

Kako odabrati cipele za planinarenje?

Trebate pomoć?

Idealno odabrane planinarske cipele = osnova uspjeha i dobrog osjećaja na ekspedicijama. Kako ne biste učinili pogrešku, pročitajte kako odabrati prave cipele.

Kako odabrati pravi nož u 10 koraka

Trebate pomoć?

Kada pročitate sljedećih 1200 riječi, moći ćete odabrati nož točno prema vašim potrebama.

Kako odabrati čeonu svjetiljku?

Trebate pomoć?

Trebate li čeonu svjetiljku i ne možete se orijentirati u lumenima, vrstama i temperaturama svjetlosti te drugim parametrima? Mi ćemo vas savjetovati kako to učiniti.

Kako odabrati podlogu prema parametrima?

Trebate pomoć?

To su specifične točke s različitim stupnjevima važnosti, koje se mogu razlikovati ovisno o korisniku. Parametri se ne mogu podcijeniti, nakon odabira vrste podloge , važno je odabrati pravu verziju koja vam savršeno odgovara.

Kako odabrati podlogu prema konstrukciji?

Trebate pomoć?

Kako odabrati podlogu prema konstrukciji?

Svaki pravi izbor treba započeti odabirom vrste podloge za spavanje . Ove vrste govore o konstrukcijama i principima na kojima se temelje.