Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

Trebate pomoć?

10 koraka kako odabrati pravi nož

Trebate pomoć?

Kada pročitate sljedećih 1200 riječi, moći ćete odabrati nož točno prema vašim potrebama.

Kako odabrati odgovarajuću vreću za spavanje?

Trebate pomoć?

Od perja ili od šupljeg vlakna? Ljetni ili za tri sezone? Mumija ili poplun? Sada ćete doznati kako odabrati pravu vreću za spavanje.

Kako održavati vreće za spavanje

Trebate pomoć?

Odabiru vreće za spavanje već smo posvetili nekoliko članaka. Danas ćemo vas savjetovati kako dobro njegovati svoju vreću za spavanje kako bi vam služila dugi niz godina.

Spavanje u visećoj mreži - sloboda, lakoća i lijepa iskustva

Trebate pomoć?

Sigurno ste primijetili da na Instagramu već neko vrijeme vlada neviđeni bum visećih mreža. Neki ga objese na palmu, drugi uz bazen u vrtu, treći s mreže promatraju noćno nebo.

Kako održavati kožne cipele

Trebate pomoć?

Kožne cipele traju vječno, ali su za razliku od tekstilnih zahtjevnije za održavanje. Imamo nekoliko savjeta i trikova za vas.  

Kako odabrati pojas za penjanje

Trebate pomoć?

Tek počinjete s penjanjem i teško vam je snaći se u velikom izboru? U današnjem članku savjetovat ćemo vas kako odabrati odgovarajući pojas za penjanje.

Perje - njegova svojstva, prednosti i mane

Trebate pomoć?

U sljedećem članku iz kategorije "Trebate pomoć?", zajedno s dečkima iz Patizona, fokusirat ćemo se na perje, odnosno na proizvode s pernatim izolacijskim punjenjem. Upoznat ćemo vas s prednostima i manama ovog nezamjenjivog prirodnog materijala.

Kako održavati šator

Trebate pomoć?

Svaka kupnja šatora zahtijeva ulaganje vremena, strpljenja i novca. S obzirom na ove varijable, jasno je da ovo nije nešto za jednokratnu upotrebu. Evo nekoliko savjeta kako se dobro brinuti o svom šatoru. 

Kako odabrati čeonu svjetiljku?

Trebate pomoć?

Trebate li čeonu svjetiljku i ne možete se orijentirati u lumenima, vrstama i temperaturama svjetlosti te drugim parametrima? Mi ćemo vas savjetovati kako to učiniti.

Vreće za spavanje - izolacijski materijali i optimalne temperature

Trebate pomoć?

Ako birate vreću za spavanje, vrlo je vjerojatno da ste se potpuno izgubili u svim tim pojmovima i parametrima. Ovaj tekst će vas upoznati s osnovnim pitanjima o vrstama izolacijskih punjenja i naznačiti kako znati temperaturni standard.

Kako odabrati podlogu prema parametrima?

Trebate pomoć?

To su specifične točke s različitim stupnjevima važnosti, koje se mogu razlikovati ovisno o korisniku. Parametri se ne mogu podcijeniti, nakon odabira vrste podloge , važno je odabrati pravu verziju koja vam savršeno odgovara.

Kako odabrati podlogu prema konstrukciji?

Trebate pomoć?

Kako odabrati podlogu prema konstrukciji? Svaki pravi izbor treba započeti odabirom vrste podloge za spavanje . Ove vrste govore o konstrukcijama i principima na kojima se temelje.