Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

💣kod: SALE15 💣 dodatnih -15% NA SVE vrijedi za kupovinu iznad 40 €

Trebate pomoć?

Regeneracija nakon napornog treninga

Trebate pomoć?

Tako često zanemarena, a tako važna. Zaslužna je za izvrsne rezultate sportaša, ali utječe i na njihove padove i neuspjehe. Ako je dugo zanemarimo, može doći do dugotrajnih ili kroničnih bolesti. O čemu pričamo? O regeneraciji. Zašto je to toliko važno? Kako pravilno regenerirati i što za to koristiti?

 

Korisni savjeti za pravilno trčanje

Trebate pomoć?

 Koji su to savjeti i zašto biste to trebali uključiti u svoj plan treninga? Katka Balcarová ima odgovore na ova pitanja za vas.

Perje - njegova svojstva, prednosti i mane

Trebate pomoć?

U sljedećem članku iz kategorije "Trebate pomoć?", zajedno s dečkima iz Patizona, fokusirat ćemo se na perje, odnosno na proizvode s pernatim izolacijskim punjenjem. Upoznat ćemo vas s prednostima i manama ovog nezamjenjivog prirodnog materijala.

Kako održavati vreće za spavanje

Trebate pomoć?

Odabiru vreće za spavanje već smo posvetili nekoliko članaka. Danas ćemo vas savjetovati kako dobro njegovati svoju vreću za spavanje kako bi vam služila dugi niz godina.

Kako odabrati roštilj za vanjsku upotrebu

Trebate pomoć?

Roštiljanje je trenutni hit, savršen način kako iskoristili slobodno vrijeme. Cijelo društvo sudjeluje u pripremi jela i istovremeno uživa u nepogrešivoj kombinaciji mirisa i okusa. Razmislite hoćete li odabrati plinski roštilj ili roštilj na drveni ugljen.

Kako odabrati pojas za penjanje

Trebate pomoć?

Tek počinjete s penjanjem i teško vam je snaći se u velikom izboru? U današnjem članku savjetovat ćemo vas kako odabrati odgovarajući pojas za penjanje.

Spavanje u visećoj mreži - sloboda, lakoća i lijepa iskustva

Trebate pomoć?

Sigurno ste primijetili da na Instagramu već neko vrijeme vlada neviđeni bum visećih mreža. Neki ga objese na palmu, drugi uz bazen u vrtu, treći s mreže promatraju noćno nebo.

Kako održavati šator

Trebate pomoć?

Svaka kupnja šatora zahtijeva ulaganje vremena, strpljenja i novca. S obzirom na ove varijable, jasno je da ovo nije nešto za jednokratnu upotrebu. Evo nekoliko savjeta kako se dobro brinuti o svom šatoru. 

Vreće za spavanje - izolacijski materijali i optimalne temperature

Trebate pomoć?

Ako birate vreću za spavanje, vrlo je vjerojatno da ste se potpuno izgubili u svim tim pojmovima i parametrima. Ovaj tekst će vas upoznati s osnovnim pitanjima o vrstama izolacijskih punjenja i naznačiti kako znati temperaturni standard.

Kako odabrati namještaj za kampiranje?

Trebate pomoć?

 U našem e-shopu možete pronaći sav namještaj za kampiranje. Saznat ćete na što treba da se usredotočite pri odabiru ovog članka.

Vreće za spavanje od perja i njihovo održavanje

Trebate pomoć?

Vreće za spavanje od perja su kraljevska kategorija vreća za spavanje. Bez njih nijedan putnik, planinar ili zahtjevniji turist ne može zamisliti zimu preko noći.

10 koraka kako odabrati pravi nož

Trebate pomoć?

Kada pročitate sljedećih 1200 riječi, moći ćete odabrati nož točno prema vašim potrebama.