Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

Trebate pomoć?

Da li Vam je mokro u šatoru? Reći ćemo vam zašto.

Trebate pomoć?

Kondenzacija je prirodni fizički fenomen koji se ne može izbjeći niti tijekom kampiranja. Kako eliminirati količinu kondenzacije i vode koja curi i kroz šavove? Saznajte u našem članku.

Šta ponijeti sa sobom u planine

Trebate pomoć?

Pakirate stvari za planine i ne želite ništa zaboraviti? Inspirirajte se našim popisom na kojem možete pronaći sve što vam može zatrebati u planinama.

Slojevitost funkcionalne odjeće

Trebate pomoć?

Slojevitost odjeće je učinkovit način da se ugrijete po hladnom vremenu, a istovremeno lako regulirate tjelesnu temperaturu. Kombiniranjem slojeva s različitim funkcijama možete stvoriti optimalan set odjeće za gotovo svako vrijeme. Kako to učiniti? Saznajte u našem članku.

Krećemo s trčanjem ili 10 km za 3 mjeseca

Trebate pomoć?

Želite početi trčati, ali nakon minute ostajete bez daha? Savjetovat ćemo vas kako početi trčati kako biste sigurno i sretno uspjeli pretrčati 10 km u tri mjeseca

Kako odabrati vreću za spavanje prema aktivnosti?

Trebate pomoć?

Pernatu ili od šupljeg vlakna? Ljetnu ili trosezonsku? Mumija ili poplun? Za odabir vreće za spavanje najbolje je da odaberete jednu od dolje navedenih kategorija.

Kako odabrati vreću za spavanje za bicikliste?

Trebate pomoć?

Vreća za spavanje, koja će biti vaš suputnik na svim vašim biciklističkim turama, uglavnom bi trebala biti mala i lagana, ali u isto vrijeme mora pružati dovoljnu toplinsku udobnost i komfort. Kako odabrati onu pravu za sebe, pročitat ćete u ovom članku.

Kako oprati jaknu od perja

Trebate pomoć?

Odgovorit ćemo na najčešća pitanja za sve koji nisu sigurni kako oprati svog ljubimca. Dodat ćemo i malo teorije o perju kao takvom.

Vreće za spavanje od perja i njihovo održavanje

Trebate pomoć?

Vreće za spavanje od perja su kraljevska kategorija vreća za spavanje. Bez njih nijedan putnik, planinar ili zahtjevniji turist ne može zamisliti zimu preko noći.

10 koraka kako odabrati pravi nož

Trebate pomoć?

Kada pročitate sljedećih 1200 riječi, moći ćete odabrati nož točno prema vašim potrebama.

Kako odabrati odgovarajuću vreću za spavanje?

Trebate pomoć?

Od perja ili od šupljeg vlakna? Ljetni ili za tri sezone? Mumija ili poplun? Sada ćete doznati kako odabrati pravu vreću za spavanje.

Kako odabrati cipele za penjanje

Trebate pomoć?

Spavanje u visećoj mreži - sloboda, lakoća i lijepa iskustva

Trebate pomoć?

Sigurno ste primijetili da na Instagramu već neko vrijeme vlada neviđeni bum visećih mreža. Neki ga objese na palmu, drugi uz bazen u vrtu, treći s mreže promatraju noćno nebo.