Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

O nama

 

Eshop 4camping.hr

Internetska trgovina 4camping.hr jedna je od najvećih trgovina za prodaju kamping i turističke opreme u Hrvatskoj. Imamo najveće zalihe i najraznovrsniju opremu na hrvatskom tržištu, uključujući više od 250 brendova. Članovi našeg tima su iskusni i entuzijastični turisti. Rado ćemo podijeliti svoje iskustvo s vama kako bismo vam pomogli da napravite najbolji izbor.

Osim na hrvatskom tržištu, 4camping postoji i na češkom, slovačkom, rumunskom, bugarskom i ukrajinskom tržištu. Naši kupci mogu kupiti od najiskuskusnijeg i najpouzdanijeg trgovca opreme za kamping i outdoor u regiji.

4Camping u inozemstvu

Prvi su u Češkoj Republici

Od pokretanja našeg online e-shopa www.4camping.cz 2012. godine, naš cilj i misija je pružiti našim kupcima najvišu razinu usluge pri odabiru proizvoda. Osim online e-shopa, imamo i 10 vlastitih trgovina u Češkoj.

Osim toga, svake godine organiziramo najveću izložbu šatora i turističke opreme u srednjoj Europi na kojoj se predstavljaju različiti proizvodi preko 220 proizvođača.

4Camping se također priprema za osvajanje hrvatskog tržišta.

Ostali planovi

 

Profil tvrtke

Mi smo mlada, dinamična tvrtka koja se fokusira na prodaju proizvoda za aktivnosti na otvorenom, turizam i kampiranje. Od osnivanja ForCampinga 2012. godine, naš cilj i misija je našim klijentima pružiti najbolju moguću uslugu i udobnost pri odabiru i kupnji nove opreme. 

 

Robu možete naručiti 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Više u kontaktima.

 

Razlozi za kupnju u 4camping

 

 

100% originalni proizvodi - robu kupujemo izravno od službenih proizvođača i distributera. Zahvaljujući ovoj činjenici nećete kupiti krivotvorenu robu od nas. 

 

 

 

Možete nas kontaktirati telefonom i putem interneta - Naši stručnjaci pomoći će vam odabrati najbolju opremu prema vašim zahtjevima.

 

 

Sve na skladištu - Narudžbe dostavljamo ekspresno. Rok isporuke je u prosjeku 5,7 dana.
 

 

Naši klijenti nas preporučuju - U recenzijama ljudi cijene pouzdanost, nesmetano rješavanje reklamacija i odnos prema kupcima.