Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

Individualna ponuda odjeće i opreme za kolektive

Kupujete li za kolektiv? Tražite outdoor odjeću i opremu u većim količinama? Je li vam važna individualna ponuda i brzina dostave? Onda smo tu za vas. Na 4camping.hr pronaći ćete najširi izbor odjeće i opreme za vaš klub, školu ili tvrtku. Za Vas ćemo pripremiti individualnu ponudu prema Vašim željama, bilo da tražite određeni proizvod, veću količinu ili određenu boju i materijal.

 

Za koga je ova ponuda?

Bilo da ste profesionalni klub, amaterski sportski tim, škola, tvrtka ili vam je samo potrebna veća količina opreme, možete birati kod nas!

ZA KLUBOVE

Jeste li član sportskog kluba, tima ili hobi grupe? Tražite li opremu i odjeću za trening, utakmice ili slobodne aktivnosti?

Napišite nam svoju ideju, a mi ćemo kreirati ponudu po Vašoj mjeri.

ZA ŠKOLE

Za potrebe škola nudimo mogućnost kupnje sportske opreme i odjeće za djelatnike škole i učenike, uključujući članove njihovih obitelji.

ZA FIRME

Tražite li sportsku odjeću ili opremu za vlastite marketinške kampanje za svoju tvrtku, poslovnu organizaciju ili upravu? Ili kao dar zaposlenicima i poslovnim partnerima? Trebate li odjeću i opremu za sportske i promotivne događaje ili za motivacijske i beneficijske programe? Želite li odjenuti i opremiti osoblje, uključujući članove obitelji? 

Ne ustručavajte se kontaktirati nas. Rado ćemo sastaviti ponudu točno prilagođenu vašim potrebama i mogućnostima.

 

Druge usluge

Uzorke predloženih proizvoda možete pogledati i testirati u našim trgovinama po dogovoru ili ćemo vam ih poslati pouzećem. U slučaju interesa osigurat ćemo amblem (zakrpe) ili tisak na tražene proizvode. Na zahtjev ćemo pripremiti i individualnu cjenovnu ponudu.

 

Nedostaje li nešto u ponudi?

Tražite asortiman koji mi ne nudimo? Trebate li savjet? Ne ustručavajte se kontaktirati nas. Pripremit ćemo individualnu ponudu točno prema Vašim željama!

Kontaktirajte nas

Telefon: +385 1 8848 659

E-mail: narudzbe@4camping.hr