Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

Trebate pomoć?

Kako odabrati prikladni predprostor?

Trebate pomoć?

Članak za sve one koji razmišljaju o kupnji predprostora, a na tržištu postoji veliki izbor. Mi ćemo vam u tome pomoći da se ne izgubite i da se možete orijentirati.

Kako odabrati podlogu za spavanje?

Trebate pomoć?

Da li ste od onih koji vole prirodu i privlači vas spavanje pod zvijezdama? A imate li na čemu? Izvrstan vodič za odabir odgovarajuće podloge za spavanje je ovdje!

Kako odabrati cipele za planinarenje?

Trebate pomoć?

Ili kako odabrati cipele za trekking. Idealno odabrane planinarske cipele = osnova uspjeha i dobrog osjećaja na ekspedicijama. Kako ne biste učinili pogrešku, pročitajte kako odabrati prave cipele. Kako ne biste bili poput mnogih koji pogrešno izaberu obuću za planinarenje, tenisice ili čak japanke, pročitajte kako odabrati prave cipele.

Kako odabrati žensku vreću za spavanje?

Trebate pomoć?

Oh, rani jutarnji sati, kada hladnoća polako dolazi od tvojih noga prema gore. Dobiti ćete savjet o odabiru prikladne vreće za spavanje i nekoliko savjeta kako se možete boriti protiv hladnoće.

Kako odabrati podlogu prema konstrukciji?

Trebate pomoć?

Kako odabrati podlogu prema konstrukciji? Svaki pravi izbor treba započeti odabirom vrste podloge za spavanje . Ove vrste govore o konstrukcijama i principima na kojima se temelje.

Kako odabrati podlogu prema parametrima?

Trebate pomoć?

To su specifične točke s različitim stupnjevima važnosti, koje se mogu razlikovati ovisno o korisniku. Parametri se ne mogu podcijeniti, nakon odabira vrste podloge , važno je odabrati pravu verziju koja vam savršeno odgovara.

Kako odabrati ruksak?

Trebate pomoć?

Temelji se na dva principa – principu umjerenosti i principu udobnosti. Kupite ruksak koji je jednako velik, lagan ili kvalitetan koliko vam treba. I što je najvažnije, pokušajte da vam odgovara.

Kako odabrati šator?

Trebate pomoć?

Šator će vam sigurno biti saputnik bar nekoliko godina, stoga mu pristupite što odgovornije. Međutim, to će biti jednostavno s našim savjetnikom.

Kako odabrati štapove za trekking?

Trebate pomoć?

Trebate pomoć pri odabiru odgovarajućih štapova za trekking i ne znate kome se obratiti? Naš je članak ovdje kako bi vam ovaj složeni odabir bio što lakši.

Kako odabrati dječju vreću za spavanje?

Trebate pomoć?

Napokon je došlo vrijeme kada su vaša djeca dovoljno velika i možete ih izvoditi u prirodu? Negdje u koje se rado vraćate, a rado biste tamo s njima i ostali, na primjer, i prenoćiti.

Kako odabrati odgovarajuću vreću za spavanje Sir Joseph?

Trebate pomoć?

Sir Joseph® proizvodi nekoliko linija vreća za spavanje punjenih guščjim perjem. Kako odabrati iz široke ponude? Odgovor ćete pronaći u sljedećem članku.

Kako odabrati odjeću za outdoor aktivnosti?

Trebate pomoć?

Bilo da idete na planinarenje, sportove u zatvorenom, trčanje, penjanje na planine ili jednostavno uživate u šetnji, uvijek biste trebali biti dobro odjeveni. Želite li se stvarno učinkovito odjenuti, trebali biste se pridržavati pravilne slojevitosti odjeće. Ovdje smo sa člankom koji će objasniti kako to učiniti!