Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

Predstavljanje vlastitih brendova: Zulu, Warg, MOOA

U 4campingu svoje profesionalno iskustvo prenosimo na privatnu proizvodnju.

4camping je vodeća outdoor e-trgovina. Svake godine organiziramo sajam šatora, jedinstvenu izložbeno-prodajnu manifestaciju s najvećim izborom šatora, vreća za spavanje i podloga. Prodali smo već stotine tisuća šatora i vreća za spavanje, a dugogodišnje iskustvo s outdoor opremom prenosimo izravno u proizvodnju proizvoda . Naš cilj je pružiti kvalitetnu opremu za kampiranje i outdoor koja zadovoljava potrebe i očekivanja naših kupaca. 

Od dizajna do same proizvodnje , surađujemo sa stručnjacima, pomno odabranim dobavljačima i outdoor entuzijastima kako bismo osigurali najvišu moguću kvalitetu materijala i ispunili najviše standarde. Zahvaljujući širokom portfelju proizvoda, znamo što kupci žele, a vlastite proizvode prilagođavamo kako početnicima tako i zahtjevnijim korisnicima.


Opis: predavanje o proizvodnji i tehnologiji proizvoda 4camping na Tehničkom sveučilištu u Liberecu

 

Zašto proizvodimo vlastite proizvode?

  1. Na temelju dugogodišnjeg iskustva i povratnih informacija kupaca, znamo što naši ljubitelji outdoora stvarno trebaju i traže.
  2. Nudimo niže cijene zahvaljujući skraćenom opskrbnom lancu.
  3. Garantiramo dostupnost tijekom cijele sezone - imamo stalne zalihe.
  4. Jamčimo kvalitetu i usluge iz prve ruke izravno iz 4campinga.
  5. Oslanjamo se na ekskluzivnost, etičku proizvodnju i ekologiju - skraćujemo proizvodni ciklus, minimaliziramo pakiranje i potrošnju goriva na cesti.

Na tržištu postoje bezbrojni brendovi koji nude proizvode za vaše avanture na otvorenom . Među ovim širokim izborom, međutim, postoje i brendovi koji se ističu. Zulu je jedan od njih.

Brand Zulu specijaliziran je za proizvodnju šatora , vreća za spavanje , podloga , namještaja za kampiranje i ostalih proizvoda koji su dizajnirani s naglaskom na kvaliteti, funkcionalnosti i pristupačnosti za kupce . Inspiracija dolazi iz uspješnih i provjerenih modela na tržištu koje su naši dizajnera uspjeli unaprijediti i prilagoditi potrebama suvremenih avanturista.

Jedna od najvećih prednosti koju donosi ovaj brend iz 4camping radionice je odličan omjer cijene i kvalitete . Zahvaljujući vlastitoj proizvodnji i optimizaciji opskrbnog lanca, robni brend Zulu može ponuditi kvalitetne i pouzdane proizvode po pristupačnoj cijeni. Ovo je bitno za kupce koji traže dugotrajnu opremu po povoljnoj cijeni.


Proizvod: ruksak Zulu Sandstone

 

Warg je brend koji je razvio naš tim dizajnera iz 4campinga , koji su i zahtjevni putnici i ljubitelji prirode. Tijekom svih avantura diljem svijeta potrebno je samo najbolje, znatiu što željeti, stoga su kreirali Warg proizvode posebno za svoje daleke ekspedicije, planinske prijelaze i zimska lutanja.

Warg je sinonim za kvalitetu i izuzetnost. Izrađujemo vrhunske proizvode od najboljih materijala koji su pažljivo odabrani i testirani od strane našeg tima i našeg veleposlanstva. Svi Warg proizvodi dizajnirani su kako bi zadovoljili i najzahtjevnije korisnike. 

Osim kvalitete važna nam je i dostupnost. Želimo da ovi proizvodi budu dostupni svima. Zbog toga su cijene naših proizvoda nenadmašne i dostupne široj populaciji. Ne težimo najjeftinijem proizvodu, već proizvodu vrhunskih parametara po povoljnoj cijeni.


Prizvod: šator Midi

 

 

MOOA je više od samog brenda odjeće. Znamo da žene diljem svijeta zaslužuju odjeću koja odražava njihov stil života i aktivnosti te poštuje njihovu individualnost i samopouzdanje. Zato su naši dizajneri odlučili stvoriti brend koji odbacuje stereotipe i unaprijed stvorena mišljenja.

Svaki je komad prošao zahtjevne testove kako bismo vam zajamčili ne samo moderan izgled, već prije svega udobnost i funkcionalnost tijekom raznih aktivnosti . MOOA odjeća učinit će da se osjećate jednostavno dobro, bez kompromisa u udobnosti.

Bez obzira odlučite li nositi naše brendove prilikom trčanja, penjanja, planinarenja ili samo za izlazak, s MOOA odjećom možete se usredotočiti na ono što vam je važno.


Proizvodi: tajice MOOA Amaria, sportski grudnjak MOOA Bina, tajice MOOA Lesa

 

Kako nastaju naši proizvodi?

 

Ideja i dizajn našeg iskusnog tima

Oprema za vašu avanturu počinje tamo gdje često i završava - u prirodi, na vrhovima planina ili u dubokim šumama. Naši dizajneri nisu samo vrhunski na svom polju, već i outdoor entuzijasti koji imaju praktično znanje o tehnologijama, materijalima i proizvodima. Njihove ideje često se ne temelje samo na potrebama kupaca, već imaju i dodatnu vrijednost u smislu praktičnog znanja.

Skice, planovi i tehnički prijedlozi već se izrađuju u uredu. Tražimo odgovorne proizvođače te pouzdane i etički ispravne tvornice.

Istraživanje i razvoj

Sljedeći korak je oživljavanje ideje. 4camping dizajneri i odabrani proizvođači intenzivno surađuju i traže idealna rješenja i tehnologije. Tvornice izrađuju uzorke za ispitivanje na temelju tehničke dokumentacije. Njihova funkcionalnost i učinkovitost testiraju se u različitim uvjetima - ne samo u laboratorijima, već i izravno na terenu.

Materijali:

Odabiru se pravi materijali i boje za konačni dizajn. Za vreće za spavanje to može biti vanjski materijal, podstava ili možda neki praktični dodatak na pakiranju. U slučaju šatora, to su vanjski materijali, podnica, komarnik ili unutarnje džepove.


Opis: izbor materijala i boja

 

Izrada prototipa

Prototipovi proizvoda izrađuju se prema finalnim nacrtima i odabranim materijalima. Ti se prototipovi koriste za ispitivanje konstrukcije, udobnosti, trajnosti i drugih parametara i pokazatelja. U ovom dijelu izrade izračunava se i cijena za kupca.

Testiranje i optimizacija

Prototipovi su podvrgnuti daljnjim ispitivanjima, uključujući i ona u stvarnim terenskim uvjetima. Povratne informacije dobivene od testera i stručnjaka koriste se za odabir posljednjih detalja, uklanjanje djelomičnih nedostataka, uvođenje malih poboljšanja i optimiziranje performansi.


Prizvodi: testiranje ruksaka Zulu Sandstone na Madeiri

Proizvodnja i obrada

Nakon što je faza prototipa dovršena i dizajn odobren, kreće se u masovnu proizvodnju. Materijali se obrađuju prema fiksnim specifikacijama. Pojedinačni dijelovi proizvoda su šivani i sastavljeni. Programeri su u svakodnevnom kontaktu s proizvođačima tijekom cijele proizvodnje. Uvijek tražimo najboljeg partnera za proizvodnju, prvo u Češkoj, zatim u svijetu.

Kontrola kvalitete

Svaki proizvod se pažljivo provjerava i testira u dvije faze - kod proizvođača i kod nas. Surađujemo s ispitnim institutima i sveučilištima. Provode se ispitivanja otpornosti na vodu, vjetar, promjene temperature i druge vremenske uvjete.


Opis: prvi prototipovi i pregled Warg šatora

 

Pakiranje i distribucija

Gotovi proizvodi pakirani su i spremni za distribuciju te čekaju svoj put do našeg skladišta. Istovremeno se odvija fotografiranje, kreiraju tekstovi za kartice proizvoda i zapisuju parametri kako bi kupac saznao sve što mu je potrebno o proizvodu. Neke proizvode šaljemo na testiranje neovisnim testerima, koji gotove proizvode dugoročno koriste na svojim izletima u prirodu i svoja iskustva s proizvodom prenose u obliku testova na našoj web stranici.


Proizvod: krplje Snowwind testiranje na terenu

Povratne informacije i inovacije

Stalo nam je do povratnih informacija. Sva vaša iskustva idu izravno našem razvojnom timu. Shvaćamo ih vrlo ozbiljno i oni su najvažniji podaci za daljnji razvoj proizvoda i inovacije. Razvojni dizajneri mogu vršiti ažuriranja i poboljšanja na temelju ovih povratnih informacija.

Proizvodi: Warg Iceman dereze tijekom planinskog testiranja

 

 

Korisne poveznice

 

Autor: Tim 4camping

Izvori: arhiva 4camping

Povijest brenda Pinguin

O brendovima

Povijest proizvoda marke Pinguin počela se ispisivati oko 1986. godine u jednosobnom stanu u Brnu.

Povijest brenda Hanwag

O brendovima

Z malé dílny v Německu až na vrcholy hor celého světa. Značka Hanwag slaví 100 let. Přečtěte si něco o jejich historii a taky o tom, co má značka v plánu nadále.

Mi biramo za vas

Turistički ruksak Zulu Summit 45l

78,93  (25.26 %) 58,99  444 kn

Usporediti

83,08  (9.74 %) 74,99  565 kn

Usporediti

Štapovi za nordijsko hodanje Warg Nordic Carbon Fastlock

47,99  362 kn

Usporediti

Vreća za spavanje od perja Warg Stark 900

249,33  (20.59 %) 197,99  1.492 kn

Usporediti

Vreća za spavanje od perja Warg Stark 900 Ladies

245,18  (19.25 %) od 197,99  1.492 kn

Usporediti

Kramponi za snijeg Warg Iceman

32,00  (25.03 %) 23,99  181 kn

Usporediti

Pernjata suknja Warg Downjess W

73,00  (56.18 %) 31,99  241 kn

Usporediti

Poplun vreće za spavanje Zulu Kabru

65,00  (38.48 %) 39,99  301 kn

Usporediti