Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

Double face

Rublje Sensor Double face je inovacija u obliku korištenja jednog komada rublja u dvije različite temperaturne situacije.

Double face je poseban dvoslojni materijal. Slojevi su povezani "vezicama" koje tvore sendvič, gdje svaka strana ima različita svojstva. Strana , koju nazivamo toplom (minus) , izrađena je od oblikovanog poliestera, tj. Dlakaviji je i prikladniji za tijelo pri niskim temperaturama, zagrijava vas . Hladna strana (plus) izrađena je od najfinije poliesterske svile. Zahvaljujući tome, namjenjen je za visoke temperature ili za situacije u kojima imate veću fizičku aktivnost dok pregrijavanje vašeg organizma je nepoželjno. 

Double face osigurava udobnost nošenja zahvaljujući upotrijebljenim plosnatim šavovima , koji nigdje ne deru i ne iritiraju vaše osjetljive dijelove, ima anatomski kroj, produženi stražnji dio i vrlo je ugodan na dodir.

Zašto Double Face materijal?

  • 2u1 - koristite u dvije različite temperaturne situacije
  • mekani, vrlo ugodan materijal na dodir
  • ravni šavovi, izdužena leđa, anatomski oblikovan rez
  • za višenamjensku upotrebu (sport, grad)

Down

Materijali i tehnologije proizvodnje

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.