Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

EVA (Ethylen Vinyl Acetate)

Etilen vinil acetat ( EVA ) je elastomerni polimer od kojeg se proizvode vrlo fleksibilni i mekani materijali na bazi gume. Pjena ovih polimera također se koristi kao punjenje za amortiziranje u sportskoj opremi. Na primjer, za sedla za bicikla, cipele, rukavice ili kacige. Osim toga, EVA materijal je vrlo fleksibilan, savitljiv i lagan. Pruža izvrsnu zaštitu od udara i vrlo je izdržljiv. Ima vodootporna svojstva i otporan je na UV zračenje.

 

 

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.

Trigger Shark 2.0

Materijali i tehnologije proizvodnje

Sa Trigger Shark 2.0 loop sustavom, koji je razvijen u suradnji s profesionalnim sportašima zimskih sportova, brend Leki prenio je sve prednosti izvedbenih sportova na potrebe skijaša i ljubitelja nordijskog hodanja.