Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Fotokromno staklo

Glavna svojstva fotokromičkih leća jesu da mogu poboljšati viziju do maksimalne oštrine. Osim toga, oni mijenjaju svoje zamračivanje ovisno o intenzitetu umjetne ili prirodne rasvjete, unaprijed definiranom rasponu solarnog intenziteta. NTS (non temperature sensitive) tehnologija aktivira boju stakala prema intenzitetu UV zračenja, a ne prema temperaturi. Tvrtka Julbo dijeli leće za zamračivanje u pet različitih vrsta, ovisno o svrsi i aktivnosti. 

Fotokromne leće su za razliku od polikarbonatnih leća izdržljivije, lakše, a također su za cijeli život fotokromne . Leće su čak otporne na kemikalije poput benzina ili acetona. Leće svoja svojstva duguju NXT tehnologiji.

       

Zebra 2-4

Pogodno za brzi prijelaz svjetlo- sjena. Idealan izbor posebno za planinarenje, skijanje, trčanje, penjanje.

Zebra 1-3

Od zore do sumraka. Prilagođaju se tijekom dana. Idealno za trčanje, bicikl, stazu.

Zebra Light Red

Jasan vid i kontrast tijekom dana. Savršena čitljivost terena. Pogodno za trail trčanje, bicikl.

Cameleon 2-4

Jasna vizija terena, s polarizirajućim slojem protiv refleksije. Veoma tamne su pogodne za visoke planine i more.

Octopus 2-4

Omogućuju jasan pogled na horizont iznad svake razine vode. Polarizacijski filter i vodoodbojnost omogućuju brzo klizanje kapljica.

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.

Trigger Shark 2.0

Materijali i tehnologije proizvodnje

Sa Trigger Shark 2.0 loop sustavom, koji je razvijen u suradnji s profesionalnim sportašima zimskih sportova, brend Leki prenio je sve prednosti izvedbenih sportova na potrebe skijaša i ljubitelja nordijskog hodanja.