Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

Outwell Panorama

Danski brand Outwell predstavlja set pribora pod nazivom Outwell Panorama, koji nudi maksimalnu udobnost i, prije svega, kontakt s prirodom u okolici.

Zasigurno vam uopće ne moramo predstavljati dansku tvrtku Outwell . Riječ je o tvrtki s reputacijom dobavljača najudobnijih obiteljskih šatora dostupnih na našem tržištu, a čast nam je što je ovaj brend jedan od značajnijih u našem e-shopu kao i izložba šatora .

Brend Outwell neprestano nastoji povećati udobnost svojih obiteljskih šatora. Na tržištu su dostupne različite vrste porodičnih šatora. Prilokom boravka u šatoru u prirodi htjeli biste imati potpunu privatnost , šatori su opremljeni širokim ulazom i mrežom protiv komaraca, širokim zatamnjenim prozorima, zatamnjenim stropovima i prostranim spavaćim sobama Ambassador Master i Premier sa sofisticiranim sustavom otvaranja od 360 ° Access System. Zajedno, ovi dodaci tvore Outwell Panorama sustav.

Panoramski ulaz

Sustav Outwell Panorama uključuje široke panoramske glavne ulaze, zahvaljujući kojima ne morate pognuti glavu ili savladavati prepreke i rizikovati od spoticanja pri ulasku u šator. Pomoću ciferšlusa otvorite cijeli ulaz, i ako doručkujete ili se opuštate u hodniku, bit ćete u kontaktu s okolnom prirodom. Zahvaljujući ciferšlusima , imate i druge mogućnosti za otvaranje glavnog ulaza: lijevu ili desnu polovicu ili samo gornji dio za ventilaciju u inače zatvorenom dnevnom boravku.

Komarnici na ulazima u šator

Ulazi u šatore Outwell opremljeni su širokim mrežama protiv komaraca, zahvaljujući kojima možete ostaviti ulaze potpuno otvorene za bolju ventilaciju u hodniku, bez brige o dosadnim insektima.

Zatamljeni prozori

Prozori u hodnicima Outwell šatora nisu samo panoramski i dovoljno veliki, već su i presvučeni posebnim slojem koji ima mnoga funkcionalna svojstva. Osim što štiti od UV zračenja i jake sunčeve svjetlosti, ovaj sloj pomaže u održavanju ugodne temperature i hladovine u šatoru. Tako možete uživati u izvrsnom pogledu iz šatora, a da pritom zadržite potrebnu privatnost.

Sustav pristupa 360 ° Access System

 

Spavaće sobe u šatorima Outwell sada imaju revolucionarni sustav pristupa od 360 ° . Jedan patentni zatvarač omogućuje vam da otvorite cijeli ulaz u spavaću sobu i spremite ga u mali džep . Otvaranjem dobivate lak pristup spavaćoj sobi bez prepreka i proširujete prostor predsoblja za ugodno kampiranje tijekom dana. Zahvaljujući patentnim zatvaračem, ulaz u spavaću sobu možete prilagoditi prema vašim željama. Možete otvoriti cijeli ulaz ili samo jednu stranu. Ako želite uživati u snu na svježem zraku, ali vam je istovremeno potrebno dovoljno privatnosti, možete otvoriti samo gornju polovicu ulaza.

Zatamnjeni stropovi

Zatamnjeni stropovi i zidovi spavaćih soba Outwell šatora povećavaju udobnost spavanja u šatoru. Ako želite odspavati nakon ručka, otići na spavanje ranije ili ne želite da vam se djeca probude u zoru, tada ćete zasigurno cijeniti ovaj dodatak.

Spavaća soba Ambassador Master Bedroom

Spavaće sobe Ambassador Master dugačke su 230 cm i visoke tako da u njima možete udobno stajati. Zatamnjeni stropovi i zidovi spavaćih soba šatora povećavaju udobnost spavanja u šatoru. Zahvaljujući prostranom podu i otvorima za mrežne kabele, možete postaviti noćni ormarić, svjetiljku ili napuniti mobitel i kameru preko noći u spavaćoj sobi.

Spavaća soba Premier Bedroom

Spavaća soba Premier nudi puno prostora za prostirku ili madrac . Zatamnjeni stropovi i zidovi spavaće sobe omogućuju miran san. Zahvaljujući prostranom podu i otvorima za mrežne kabele, možete postaviti noćni ormarić, svjetiljku ili napuniti mobitel i kameru preko noći u spavaćoj sobi.

Obiteljski šatori

Outwell obiteljski šatori

NosiLife Craghoppers

Materijali i tehnologije proizvodnje

Down

Materijali i tehnologije proizvodnje

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje