Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

Vlakna od bambusa

Bambus je izuzetno prozračan. Na vućini je bambus prirodno hladan na dodir, ovo svojstvo je sačuvano zbog svojstava tkanine.

Odjeća od bambusa je glatka i luksuzno udobna

Na mikroskopskoj razini, bambusova vlakna imaju okruglu ili oblu površinu. I zato je odjeća od bambusa vrlo glatka i savršeno pristaje na koži. Sintetička vlakna ponekad mogu nadražiti kožu, a također brzo upijaju mirise, što nije slučaj s odjećom od bambusa!

Odjeća od bambusa - suha

Imaju sposobnost da brzo apsorbiraju veliku količinu vlage zbog čega ćete se osjećati prijatno i suho. Bambus je biljka s najbržim rastom na svijetu, uglavnom zato što ima izvanrednu upijajuću sposobnost koja joj pomaže da brzo raste. U obliku tkanine zadržava ta jedinstvena, izvanredna svojstva. 3-4 puta upija više od pamuka. Vlakna apsorbuju vlagu iz tijela, koja se zatim isparava, čineći da se osjećate ugodno i suho. U kombinaciji s bambusovim term-kontrolnim svojstvima, u imate nevjerojatno svestran dodatak u vašem garderoberu.

Termo-kontrola

Bambus je izuzetno prozračan. Na vućini je bambus prirodno hladan na dodir, ovo svojstvo je sačuvano zbog svojstava tkanine. Presjek bambusovih vlakana prepun je raznih mikrorupa. Ima puno bolju apsorpciju vlage i ventilaciju. Također je veoma topal, zagrijava se na hladnom vremenu.

Odjeća od bambusa je jaka i izdržljiva

Ponovljeni testovi pokazuju da bambusova vlakna imaju visoku trajnost. Isti bambus se koristi i kao skela u izgradnji nebodera u Hong Kongu. Za ljude sklonije alergijama i osobe osjetljive kože savršena je odjeća od bambusa. Ne postoje kemijski tretmani koji mogu nadražiti kožu. Vlakna su glatka i okruglast, pa ne nadražuju. Odjeća od bambusa postigla je 50 bodova na UPF (UV zaštitnoj ljestvici), što predstavlja 98% smanjenja UV aktivnosti koja dolazi do kože.

Mane bambusa

Bambusova vlakna vrlo su fina i mekana, što proizvodu daje jedinstvena svojstva. Međutim, to ide na štetu njegove mehaničke otpornosti na habanje. Kao i kod kolekcija donjeg rublja, ovdje vrijedi sljedeće: Ako ruksak nosite direktno na majici ili ne pazite kako perete, majica će se izlizati i pohabati. Nije greška u funkcionalnosti , alli u tome da se to vidi. Nažalost, habanje nije pokriveno jamstvom.

NosiLife Craghoppers

Materijali i tehnologije proizvodnje

Down

Materijali i tehnologije proizvodnje

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje