ForCamping s.r.o.

Korisnički odjeljak

Prijava

Košarica

Vaša košarica je prazna. Trebate pomoć s odabirom? Pogledajte naše savjete ili nam pišite.

Besplatna dostava

59,00 

Znate li da nudimo besplatnu dostavu za narudžbe iznad 59,00 €?

Kako kuhati na otvorenom - recepti

Krisztián Vadovszký član je tima kuhara koji pokušavaju inspirirati druge da kuhaju na otvorenom. U današnjem članku donosi vam tri jednostavna recepta koje možete kuhati dok ste na izletu.


Sadržaj


Uvod

Krisztián Vadovszký iz tima Rabbit Chef već nam je u prethodnom članku dao korisne savjete o tome kako kuhati na otvorenom. U članku ćete pročitati što ne smijete zaboraviti kod kuće ili na što pripaziti kada kuhate na otvorenom. Danas dijeli neke od svojih omiljenih recepata koje i vi možete isprobati! 

 

Kolutići luka sa sirom i jajima

Za pripremu kolutića trebat će vam: 

  • jaje
  • sir
  • luk
  • ulje

Jaja razbiti, umutiti vilicom i dodati naribani sir. Luk narežite na kolutiće i popržite na malo ulja. 

 

Pustite da se kolutići luka malo prže, a zatim ih napunite jajetom i pržite dok ne porumene sa obje strane. ( Fotografije pokazuju korištenje hobo kuhala. )



Umak od kiselog vrhnja

Za umak će vam trebati:

  • kiselo vrhnje
  • majoneza
  • češnjak
  • sol
  • papar
  • sušeni divlji češnjak

 

Sastojke možete prilagoditi vlastitoj mašti i ukusu. Kuhari početnici mogu uživati samo u jajima i dipu, oni napredniji mogu jelo upotpuniti pilećim nuggetsima.

 

O autoru

autora_1.jpg

Krisztián Vadovszky

Krisztián većinu svog slobodnog vremena provodi u prirodi, testirajući ribolovnu opremu (Fox Rage, Deeper Sonar, Rabbit Dam Crew) i kuhajući (Rabbit Chef's). U banci radi 11 godina, a živi u neposrednoj blizini Bakonya i Balatona u Mađarskoj. Još kao dijete naučio je loviti ribu, a zahvaljujući ribolovnim ekspedicijama počeo je kuhati u prirodi. 

 

Začinjeni chicken nuggets

Za pileća prsa trebat će vam:

  • pileća prsa
  • začin za piletinu
  • sezam
  • bučine sjemenke
  • ulje

Pileća prsa narežite na trakice i marinirajte u začinima za piletinu s malo ulja. Marinirano meso pospite sezamom i bučinim sjemenkama i pržite. ( Fotografije pokazuju korištenje plinskog kuhala. ) 

 

Vaša vlastita kreativnost također je važna kada kuhate na otvorenom, stoga se ne bojte eksperimentirati. 

Dobar tek!

 

Korisne poveznice

Autor: Krisztián Vadovszky, Rabbit Chef's

Izvori : arhiva autora, Rabbit Chef's

Članci na sličnu temu

Kako odabrati termosicu za zimu

Kako odabrati termosicu za zimu
U zimi nema ništa bolje nego počastiti se vani vrućim čajem ili kavom koja stvarno dugo ostaje topla. No svaka se termosica ponaša malo drugačije — i nije uvijek cilj da napitak ostane vruć sve do večeri. U ovom članku ćemo pogledati pet glavnih čimbenika koji utječu na zadržavanje topline. Pokazat ćemo kako odabrati termosicu točno prema tome želite li da napitak ostane vruć što je dulje moguće ili samo ugodno topao tijekom kraće šetnje ili puta.

Sve o outdoor odjeći

Sve o outdoor odjeći
Mekani pokloni koji vas griju! Sve o njima pronaći ćete u našem vodiču kroz članke o odjeći.

Kako odabrati naglavnu svjetiljku (ne samo) za trčanje

Kako odabrati naglavnu svjetiljku (ne samo) za trčanje
Dani se primjetno skraćuju, a tijekom jutarnjeg ili poslijepodnevnog trčanja sve češće ćete se naći u tami. Ako želite trčati u sumraku ili čak u potpunom mraku, neophodno je opremiti se naglavnom svjetiljkom, poznatom kao čeona svjetiljka.