Kako kuhati na otvorenom - recepti

Sadržaj |
Uvod
Krisztián Vadovszký iz tima Rabbit Chef već nam je u prethodnom članku dao korisne savjete o tome kako kuhati na otvorenom. U članku ćete pročitati što ne smijete zaboraviti kod kuće ili na što pripaziti kada kuhate na otvorenom. Danas dijeli neke od svojih omiljenih recepata koje i vi možete isprobati!
Kolutići luka sa sirom i jajima
Za pripremu kolutića trebat će vam:
- jaje
- sir
- luk
- ulje
Jaja razbiti, umutiti vilicom i dodati naribani sir. Luk narežite na kolutiće i popržite na malo ulja.

Pustite da se kolutići luka malo prže, a zatim ih napunite jajetom i pržite dok ne porumene sa obje strane. ( Fotografije pokazuju korištenje hobo kuhala. )


Umak od kiselog vrhnja
Za umak će vam trebati:
- kiselo vrhnje
- majoneza
- češnjak
- sol
- papar
- sušeni divlji češnjak

Sastojke možete prilagoditi vlastitoj mašti i ukusu. Kuhari početnici mogu uživati samo u jajima i dipu, oni napredniji mogu jelo upotpuniti pilećim nuggetsima.
O autoru |
Začinjeni chicken nuggets
Za pileća prsa trebat će vam:
- pileća prsa
- začin za piletinu
- sezam
- bučine sjemenke
- ulje
Pileća prsa narežite na trakice i marinirajte u začinima za piletinu s malo ulja. Marinirano meso pospite sezamom i bučinim sjemenkama i pržite. ( Fotografije pokazuju korištenje plinskog kuhala. )



-
Termosice i izotermalne boce -
Noževi i višenamjenski alati -
Plinske patrone -
Pribor za jelo za kampiranje
Vaša vlastita kreativnost također je važna kada kuhate na otvorenom, stoga se ne bojte eksperimentirati.
Dobar tek!

-
Namještaj za kampiranje -
Outdoor posuđe -
Čeone svjetiljke i ostale svjetiljke -
Higijena, zaštita i prva pomoć -
Čaj i kava -
Dehidrirano meso -
Gotova jela
Korisne poveznice
Autor: Krisztián Vadovszky, Rabbit Chef's
Izvori : arhiva autora, Rabbit Chef's
Kremeni, kresiva, upaljači
Outdoor posuđe
Kuhala za kampiranje
Turistička kuhala
Oprema za kuhala


















