Dehidrirana hrana Adventure Menu Proteinski penne od cvrčaka s piletinom u umaku…
12,90 €
Pirjana piletina s aromatičnom curry rižom jelo je puno uravnoteženog okusa s daškom tropskog voća. Jelo možete pripremiti u originalnom pakiranju i jesti ga izravno iz njega.
Pirjana piletina s aromatičnom curry rižom jelo je puno uravnoteženog okusa s daškom tropskog voća. Jelo možete pripremiti u originalnom pakiranju i jesti ga izravno iz njega.
Hrana se dehidrira liofilizacijom (ili smrzavanjem). Ovim se postupkom iz hrane uklanja voda bez narušavanja oblika, a korisni vitamini i minerali ostaju sačuvani. Hrana je tako znatno lakša, ali zadržava svoju izvornu hranjivu vrijednost i aromu .
Priprema je doista jednostavna i tijekom nje nećete zaprljati posuđe (osim žlice). Brend Trek'n Eat ima najmoderniju tehnologiju pakiranja u industriji, zahvaljujući kojoj je pakiranje ne samo iznimno otporno i nepropusno za kisik (koji ubrzava kvarenje hrane), već prije svega nevjerojatno jednostavno za korištenje - s laserskom perforacijom , ravno dno, mogućnost ponovnog zatvaranja i okrugli uglovi za uštedu prtljage. Ambalaža se može reciklirati s polietilenom. Brend Trek'n Eat odustao je od upotrebe palminog ulja i soje čiji uzgoj prekomjerno opterećuje okoliš.
| Nutritivne vrijednosti | na 100 g suhe smjese |
| Kalorija | 764 kalorije |
| masti | 6,2 g |
| zasićen od njega | 0,8 g |
| Ugljikohidrati | 68,3 g |
| od kojih šećeri | 6,8 g |
| Vlakno | 0,5 g |
| Proteini | 12,9 g |
| Sol | 2,4 g |
riža dugog zrna 56%, piletina 10%, suncokretovo ulje (sadrži mlijeko , E551), komadići ananasa, krumpirovo brašno, modificirani škrob, maltodekstrin, koncentrat sirutke , začini za piletinu, curry 2% (sadrži senf ), komadići banane, sol, ružmarin ekstrakt, prirodna aroma. Sadržaj suhog mesa: 16,0 g (ekvivalentno približno 56 g svježeg mesa).
mlijeko, senf
Trek´n Eat je njemačka tvrtka koja priprema niz napornih koraka za pripremu svakog pojedinačnog sadržaja vrećice TREK'N EAT, počevši od sveobuhvatnog dizajna hrane koji odgovara ne samo energetskom i nutritivnom sastavu, već i okusu i konzistenciji.