Dehidrirana hrana Adventure Menu Proteinski penne od cvrčaka s piletinom u umaku…
12,90 €
Volite li vruće? Pikantni goveđi gulaš s tjesteninom brenda Trek'n Eat je upravo za vas. Priprema je jednostavna već u transportnom pakiranju.
Začinjeni juneći paprikaš s tjesteninom ukusno je glavno jelo za ljubitelje ljute hrane . Kajenski papar i sušene čili papričice u kombinaciji s junetinom imaju odličan okus! Zasititi i istinski gladne. Hrana se dehidrira liofilizacijom (ili smrzavanjem). Ovim se postupkom iz hrane uklanja voda bez narušavanja oblika, a korisni vitamini i minerali ostaju sačuvani. Hrana je tako znatno lakša, ali zadržava svoju izvornu hranjivu vrijednost i aromu .
Priprema je doista jednostavna i tijekom nje nećete zaprljati posuđe (osim žlice). Brend Trek'n Eat ima najmoderniju tehnologiju pakiranja u industriji, zahvaljujući kojoj je pakiranje ne samo iznimno otporno i nepropusno za kisik (koji ubrzava kvarenje hrane), već prije svega nevjerojatno jednostavno za korištenje - s laserskom perforacijom , ravno dno, mogućnost ponovnog zatvaranja i zaobljeni kutovi za ekonomičnost prtljage. Ambalaža se može reciklirati s polietilenom. Brend Trek'n Eat odustao je od upotrebe palminog ulja i soje, čiji uzgoj prekomjerno opterećuje okoliš.
| Nutritivne vrijednosti | u jednoj porciji 100 g (300 g rehidrirano) | u jednom pakiranju 160 g (480 g rehidrirano) |
| Kalorija | 363 kalorije | 582 kalorije |
| masti | 6 g | 9,6 g |
| zasićen od njega | 2,9 g | 4,6 g |
| Ugljikohidrati | 59,5 g | 95,2 g |
| od kojih šećeri | 9,9 g | 15,8 g |
| Vlakno | 12,6 g | 20,1 g |
| Proteini | 15,3 g | 24,5 g |
| Sol | 1,7 g | 2,7 g |
tjestenina 50% (griz od durum pšenice, jaja , sol), sok od pečenja mesa (sadrži soju ), gustin, govedina 8%, paprika, rajčica, sušeni čili u prahu, kajenski papar. Sadržaj suhog mesa: 12,8 g (ekvivalentno približno 51 g svježeg mesa).
jaja, gluten, soja.
Trek´n Eat je njemačka tvrtka koja priprema niz napornih koraka za pripremu svakog pojedinačnog sadržaja vrećice TREK'N EAT, počevši od sveobuhvatnog dizajna hrane koji odgovara ne samo energetskom i nutritivnom sastavu, već i okusu i konzistenciji.