Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Veliki popusti na zimske jakne i hlače do 60% popusta pogledajte

Berghaus

Berghaus se ponosi svojom bogatom poviješću, koja je započela svoj put 1966. godine , kada su dva penjača iz Engleske, Peter Lockey i Gordon Davidson, osnovali trgovinu za prodaju outdoor opreme. Odmah nakon otvaranja prve prodavaonice stekli su dobru reputaciju na engleskom tržištu, a zahvaljujući iskustvu sa outdoor-ovim svijetom, odlučili su započeti projektiranje i proizvodnju vlastitih proizvoda.

Berghaus nudi proizvode koji pokrivaju gotovo svu opremu koja je ljubiteljima outdoora potrebna za ugodan boravak u prirodi. Ponuda se stalno širi i trenutno možete birati između odjeće, ruksaka, obuće i dodataka.

Prekretnica je bila 1977., kada je Berghaus prvi lansirao materijal Gore-Tex na europsko tržište. Od tada je Berghaus stavio veliki naglasak na suradnju s vodećim sportašima, koji donose vlastito iskustvo iz okruženja kojem su proizvodi namijenjeni, posebno razvoju i proizvodnji. Par imena povezanih s Berghausom: Sir Chris Bonington, Alan Hinkes, Alex Huber, Thomas Huber, Leo Houlding i mnogi drugi. Druga važna prekretnica za Berghaus bila je 1992. godina, kada je tvrtka prodana velikoj financijskoj grupi Pentland.

 

 

Prikaži više

bundy

U odjeljku nema proizvoda.