Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

Wacaco

Wacaco je startup tvrtka osnovana 2013. godine u Hong Kongu. Izvorno osobni projekt Huga Cailletona, osnivača tvrtke i industrijskog dizajnera, nastao je kao rezultat razočaranja lošim espressom u hotelu tijekom poslovnog putovanja.

Hugo Cailleton, osnivač Wacaca i nositelj magisterija industrijskog dizajna, proveo je mnogo godina izrađujući kućne aparate za espresso kavu prije nego što je započeo razvoj Minipressa. Ideja za prijenosni aparat za espresso koji korisnicima omogućuje da sami kuhaju kavu dok su u pokretu došla mu je na pamet jednog jutra dok je bio na poslovnom putu. Nakon povratka kući počeo je istraživati dostupnu ponudu, kupovati uzorke i testirati ih. No niti jedan od tih proizvoda nije ga u potpunosti zadovoljio. Bili su preteški, imali su lošu ekstrakciju, temperatura grijača bila je preniska i precijenjeni su zbog povremene uporabe.

 

Put do uređaja iz snova nije bio lak. Izgrađeno je više od deset prototipova za testiranje različitih mehanizama, ekstrakcije kave, interakcije proizvoda i dizajna. Povratne informacije od prijatelja, ispitnih grupa i profesionalaca za kavu pažljivo su zabilježene i pregledane. Neke značajke su dodane, druge su uklonjene u procesu.

 

Upornošću i napornim radom koncept je krenuo naprijed i Minipresso je konačno bio blizu. Nakon nepune dvije godine, kalupi dijelova su bili u proizvodnji. Proizvodi su izrađeni od ojačanih materijala otpornih na udarce i nude jedinstven prijenosni aparat za espresso.

Pronađeni proizvodi: 7

Proizvodi

Putni aparat za kavu Wacaco Cuppamoka

40,99  309 kn

Usporediti

96,00  (0.01 %) 95,99  723 kn

Usporediti

152,00  (0.01 %) 151,99  1.145 kn

Usporediti

Putni aparat za kavu Wacaco Pipamoka

57,99  437 kn

Usporediti

24,00  (0.04 %) 23,99  181 kn

Usporediti

25,00  (0.04 %) 24,99  188 kn

Usporediti