Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

Leatherman 25 godina jamstva

Proizvodi Leatherman podržani su 25-godišnjim globalnim jamstvom. U nastavku ćete pronaći opcije kako podnijeti zahtjev.

 

Općenito jamstvo za proizvode Leatherman:

1. Marka Leatherman daje 25-godišnje jamstvo na robu (samo "multitools"). Dodaci (kutije, bitovi itd.) imaju jamstvo 24 mjeseca. Jamstvo ne pokriva normalno trošenje i habanje.

2. Jamstvo pokriva samo nedostatke nastale u proizvodnji. U slučaju mehaničkih oštećenja reklamacija se priznaje tek nakon stručnog pregleda servisera prodavatelja.

3. Jamstveni rok počinje teći od dana kada je roba predana kupcu odnosno krajnjem korisniku prilikom prodaje. Prodavatelj daje jamstvo za kvalitetu i potpunost isporuke. Roba dolazi s jamstvom od minimalno 24 mjeseca. Ako kupac otkrije nedostatke prilikom primitka robe, mora ih uvijek priopćiti pisanim putem i preporučenom poštom, bez nepotrebnog odgađanja, ali najkasnije u roku od 3 dana od primitka robe.

4. Obrazac za reklamaciju mora sadržavati datum isporuke robe, naziv proizvoda, reklamiranu količinu, opis nedostatka, kontakt podatke i prijedlog za postupanje po reklamaciji. Druga mogućnost je ispuniti obrazac za pritužbe na www.leatherman.cz. Prodavatelj je dužan očitovati se na prigovor u roku od 10 dana od dana primitka prigovora.

 

U slučaju bilo kakvog problema, ne ustručavajte se obratili na narudzbe@4camping.hr

 

Kategorija trekking obuće

Dodatne informacije o proizvodu

Sawyer filteri za vodu

Dodatne informacije o proizvodu

Sawyer je možda najpoznatiji od brendova posvećenih tehnologiji filtriranja vode. Članak pokriva tehnologiju, prednosti i nedostatke filtera te pojedinosti o tome kako ih koristiti.  

Ograničeno doživotno jamstvo Leki

Dodatne informacije o proizvodu