Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

Coleman Blackout Bedrooms

Posebna obrada materijala za šator pomaže u održavanju sunčeve energije na površini i na taj način održava ugodnu temperaturu u šatoru.

Zahvaljujući ovoj tehnologiji, šator jamči nižu temperaturu u spavaćim sobama, pa ćete se ovdje osjećati ugodno čak i u vrućim ljetnim danima. Spavaće sobe izrađene su od posebne tkanine izrađene od prozračnog poliestera i poliuretana, sprječava prodiranje vanjskog svjetla i istovremeno upija toplinu. Neće vam smetati rano jutarnje svjetlo ljeta pa ćete vi i vaša djeca uživati u spavanju. Navečer zamračene spavaće sobe pružaju intimniju privatnost. Duži san čini kampere sretnima. Pregled šatora s tehnologijom Blackout Bedrooms

 

 

 

 

 

Down

Materijali i tehnologije proizvodnje

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.