Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

RDS

Engleska kratica RDS označava Responsible Down Standard (slobodno prevedeno kao standard koji se odnosi na odgovoran pristup rukovanju paperjem).

RDS je neovisni, globalni i dobrovoljni standard za paperje koji stavlja veliki naglasak na dobrobit životinja. Vlasnik etikete je organizacija Textile Exchange, certifikaciju dodjeljuje organizacija Control Union. RDS standard stvoren je u suradnji s aktivistima za prava životinja, stručnjacima iz industrije i trgovcima.

Ovaj standard promovira dokazanu praksu u dobrobiti životinja. RDS također pruža detaljne zahtjeve za pitanja koja se odnose na kvalitet hrane i vode, pristup ograđenom prostoru, zdravlja i higijene životinja. Certifikacija rezultira kontrolom opskrbnog lanca od farme do finalnih proizvoda.

Šta su barefoot cipele?

Rječnik outdoor pojmova

Barefoot obuća  je vrsta obuće koja se fokusira na udobnost i prirodno kretanje. Dizajnirane su kako bi pružile što veću slobodu kretanja vašim stopalima i mekan dopad na tlo.  

Jerky

Rječnik outdoor pojmova

Cuin

Rječnik outdoor pojmova

Osnovni parametar za određivanje kvalitete punjenja perja je snaga punjenja (fill power). Uglavnom, što je perje bolje, to je pahuljastije i veći je volumen.