Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

RDS

Engleska kratica RDS označava Responsible Down Standard (slobodno prevedeno kao standard koji se odnosi na odgovoran pristup rukovanju paperjem).

RDS je neovisni, globalni i dobrovoljni standard za paperje koji stavlja veliki naglasak na dobrobit životinja. Vlasnik etikete je organizacija Textile Exchange, certifikaciju dodjeljuje organizacija Control Union. RDS standard stvoren je u suradnji s aktivistima za prava životinja, stručnjacima iz industrije i trgovcima.

Ovaj standard promovira dokazanu praksu u dobrobiti životinja. RDS također pruža detaljne zahtjeve za pitanja koja se odnose na kvalitet hrane i vode, pristup ograđenom prostoru, zdravlja i higijene životinja. Certifikacija rezultira kontrolom opskrbnog lanca od farme do finalnih proizvoda.

Prozračnost i paropropustnost

Rječnik outdoor pojmova

Birate odjeću za outdoor, ali ne znate točno značenje nekih stručnijih pojmova? U današnjem kratkom članku objasnit ćemo točno dva, a to su paropropusnost i prozračnost. Pa što to znači?

Šta su barefoot cipele?

Rječnik outdoor pojmova

Barefoot obuća  je vrsta obuće koja se fokusira na udobnost i prirodno kretanje. Dizajnirane su kako bi pružile što veću slobodu kretanja vašim stopalima i mekan dopad na tlo.  

Jerky

Rječnik outdoor pojmova