Jedinstveni Casus instant grill potpuno je ekološki i razgradiv djelovanjem mikroorganizama. Roštilj se lako peče za 5 minuta nakon brzog paljenja, a može zadržati toplinu više od 60 minuta.
Info o produktu
Uspješna vizija ekološkog roštilja za jednokratnu upotrebu , izrađenog samo od prirodnih materijala, rođena je tijekom putovanja karavanom u Alpe2009. godine. CasusGrill je nova verzija i ekološka transformacija klasičnog roštilja, izrađenog od izdržljivih nemetalnih materijala. Ovaj roštilj za jednokratnu upotrebu je učinkovitiji, praktički bez otpada i sigurniji, može se koristiti za pripremu zaista ukusne hrane.
CasusGrill se može razgraditi mikroorganizmima. Pakiranje sadrži brikete od drvenog ugljena, lagano izolacijsko kamenje od lave, tanku kartonsku kutiju i rešetku za roštilj od bambusa. Nakon jednostavnog i brzog paljenja, roštilj se može lako ispeći u roku od 5 minuta, zadržavajući toplinu oko 60 minuta .
U usporedbi s jednokratnim roštiljima koji su obično dostupni na tržištu, Casus Grill koristi 50% manje drvenog ugljena , što rezultira pedeset postotnim smanjenjem emisije CO2. U kanti za smeće se razgrađuje djelovanjem mikroorganizama . Roštilj možete spaliti nakon upotrebe. U prirodi ništa neće ostati osim posebnog kamenja lave. Kamenje lave koristi se u rasadnicima biljaka za poboljšanje kvalitete tla. Vraćaju se prirodi, a da pritom ni na koji način ne štete okolišu.
Ono što je zaista fantastično kod ovog roštilja je to što se drveni ugljen može brzo i jednostavno zapaliti, a isto tako brzo se može zagrijati na temperaturu pečenja. Spreman je za korištenje za 5 minuta i zadržava toplinu više od sat vremena. Visoka temperatura osigurava da vaša hrana bude pravilno pečena, a da pritom ostane hrskava.
Uz ovaj roštilj priuštit ćemo vam pravu promjenu. Hrana će samo biti bolja. Odaberite bolju budućnost!
Glavne prednosti roštilja:
spreman za pečenje u roku od 5 minuta
vrijeme pečenja oko 60 minuta
ne sadrži željezo ni aluminij pa će se bezopasno razgraditi za 200 godina
ekonomičan je i ekološki
svi njegovi materijali su prirodni – ugljen, lava kamen, bambus i tanki karton
sve njegove materijale osim stijena lave razgrađuju mikroorganizmi
ne ostavlja otpad za sobom
emitira ravnomjernu toplinu koja je idealna za pečenje
smanjuje emisiju CO2 jer koristi samo drveni ugljen
nositelj je međunarodnog patenta za tehnologiju roštiljanja
2017. osvojio je Danish Design Award
Kako koristiti roštilj:
Roštilj stavite na čvrstu, ravnu i nezapaljivu podlogu i izvadite rešetku za roštilj, napravljenu od tankog specijalnog kartona i bambusovih štapića.
Prvo sastavite dno kartonske kutije kao što je prikazano na slici. 4 držača moraju se izvući do kraja. Stavite rešetku za roštilj na dno kutije i pričvrstite je na nosače.
Zapalite brikete u sva četiri kuta. Nema vidljivog plamena.
Nakon otprilike 5 minuta roštilj će biti spreman za upotrebu. Nakon što rešetku za roštilj postavite u držače u kartonskoj kutiji, priprema je gotova i možete uživati u roštiljanju!
Prezentacija roštilja:
Ocjena 4camping tima:
"Ekološki roštilj Casus Grill za jednokratnu upotrebu pogodan je za kratke roštilje i piknike u prirodi, posebno na mjestima gdje s klasičnim roštiljem ne možete doći ili ga ne želite vući uokolo. Za ekološki orijentirane korisnike prikladan je alternativa neekonomičnim jednokratnim aluminijskim roštiljima.Na njemu možete kuhati finu večeru za 4 osobe.
+
ekološki rad
brza priprema
jednostavno rukovanje
100% razgradiv
-
viša cijena
ograničeno razdoblje korištenja
Kompletnu recenziju proizvoda možete pronaći OVDJE .
Roštiljanje je trenutni hit, savršen način kako iskoristili slobodno vrijeme. Cijelo društvo sudjeluje u pripremi jela i istovremeno uživa u nepogrešivoj kombinaciji mirisa i okusa. Razmislite hoćete li odabrati plinski roštilj ili roštilj na drveni ugljen.