Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

PRAVILA ZA OBRADU RECENZIJA

PRAVILA ZA OBRADU RECENZIJA

 

tvrtke ForCamping s.r.o., osobni identif. broj: 24295825, sa sjedištem na adresi Veselská 699, Letňany, 199 00 Praha 9, upisano u trgovački registar koji se vodi kod Općinskog suda u Pragu pod registarskim br. C 194007, koju zastupa Jaroslav Skalka, direktor,

za prodaju robe putem online trgovine https://www.4camping.hr

 

Recenzije koje objavljujemo dolaze isključivo od kupaca koji su stvarno kupili recenzirane proizvode na našoj e-trgovini. U tu svrhu naši kupci nakon kupnje u našoj e-trgovini mogu dobiti poveznicu za recenziju koju mogu koristiti za objavu recenzije kupljenih proizvoda.

 

Kako mogu ocijeniti kupljeni proizvod?

 

E-mail s poveznicom za umetanje recenzije proizvoda možete primati na sljedeće načine, a na kraju narudžbe možete odabrati sljedeće opcije:

  1. Uz svaku narudžbu robe iz naše e-trgovine, možemo poslati e-mail s mogućnošću da napišete recenziju proizvoda na našoj web stranici. Ovu opciju imat ćete i na svom korisničkom računu za kupljeni proizvod.
  2. Ako ne izrazite svoje neslaganje sa slanjem e-pošte s poveznicom za umetanje recenzije putem Heureka.cz. Možete se isključiti tijekom procesa naručivanja neposredno prije slanja vaše narudžbe.

 

Kako se osigurava da recenzije proizvoda nisu lažne?

 

Samo kupci koji su kupili proizvode na https://www.4camping.hr  mogu ostaviti ocjene tih proizvoda. To osiguravamo putem Heureka.cz, na koji se prenose podaci o kupljenom proizvodu (narudžbi) te Vaše ime i prezime te e-mail. To znači da je tehnički moguće unijeti ocjene proizvoda samo za stvarno kupljenu robu.

 

Kako ćemo odrediti koje su recenzije najvažnije?

 

Kako bismo odredili prioritet najrelevantnijim recenzijama, analiziramo sve recenzije na temelju različitih karakteristika kao što su broj zvjezdica, duljina teksta recenzije, nedavnost. Preferiramo recenzije s popunjenim tekstom ocjene korisnika i  prikazu recenzija, s druge strane recenzije sa samo zvjezdicama rangirane na dnu svih ocjena kupaca. Također dajemo prednost recenzijama kupaca koje imaju ocjenu od najmanje četiri zvjezdice i više.

 

Objavljujemo sve recenzije, ali zadržavamo pravo brisanja recenzija koje sadrže vulgarnost (mi ćemo ih izbrisati).Ova pravila za prikaz recenzija vrijede od 01.06.2023.