Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

Mack's

Mack's je vrlo uspješna američka tvrtka koja proizvodi razne vrste čepića za uši. 

 

 

Već 1962. Raymond Benner, glazbenik simfonijskog orkestra, je našao cestu k starijem ljekarniku koji je htio prodati svoju tvrtku sa čepovima za uši.

Bennerovoj supruzi, Ceciliji, svidio se izazov. Zato je McKeon Products, Inc. odabrao kupiti. Njihov jedini proizvod - Mack's ® čepići za uši (nazvani po prethodnom vlasniku) izrađeni su od mješavine gline koja se može oblikovati. Benner je bio zadovoljan čepovima, ali je vjerovao da se mogu poboljšati. Želio je da čepići budu ugodniji za nošenje. U isto vrijeme, kao strastveni plivač, mislio je da će ljepljiva i podatnija tvar bolje spriječiti vodu da prodre u uši. Znao je da vodootporni čepići za uši mogu spriječiti bolne infekcije poznate kao "plivačko uho".

Zahvaljujući mnogim pokušajima i pogreškama, kao i različitim proizvodnim tehnikama, otkrio je vrlo jedinstvenu tvar koja je postala prvi silikonski čep za uši . Benner je bio oduševljen potencijalom da svojim novim izumom pomogne poboljšati živote mnogih ljudi. Impresioniran jedinstvenim izgledom novih čepova za uši (koji su izgledali i izgledali poput malih jastučića), Benner je odlučio promijeniti njihovo ime u Mack's ® Pillow Soft®. Kako su njihovi napori rasli, Raymond i Cecilia putovali su od grada do grada. Kako je Bennerov mali obiteljski posao rastao, preselio se iz podruma njegove kuće u osam stalno rastućih objekata.

Raymond Benner cijenjeni i uspješni glazbenik, nakon 30 godina napustio je simfonijski orkestar. Posao, koji je prvo započeo kao hobi, razvio se u lidera na tržištu proizvoda za brigu o uši zajedno s najprodavanijim silikonskim čepovima za uši Mack's ® Pillow Soft® (na američkom tržištu).

McKeon proizvodi sada nude niz silikonskih i pjenastih čepova za uši koji se mogu oblikovati za različite namjene. Mack's ® je i dalje obiteljski posao. Raymondov sin Devin Benner sada je glavni izvršni direktor. Njegov drugi sin, Pete Benner, nastavlja očeve korake u McKeonu, zadržavajući praktičan pristup istraživanju i razvoju novih proizvoda. Devin pliva za organizaciju United States Masters Swimming u Sjedinjenim Državama na natjecateljskoj razini, a Pete je strastveni triatlonac i finalist Ford Ironman Triathlona.

McKeon je I.S.O. tvrtka s certifikatom od 1997. godine. Djeluje isključivo iz svog najsuvremenijeg pogona u Michiganu. McKeon nastavlja rasti pružajući najkvalitetnije inovativne proizvode na tržištu koji se sada prodaju diljem svijeta.

U odjeljku nema proizvoda.