Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

N-Rit

Južnokorejski N-Rit profilira se kao veliki međunarodni brend za outdoor aktivnosti, čija povijest seže od 1983. N-Rit je kratica od riječi Natural Spirit , što znači spoj prirode, duha i međusobnog sklada ljudskog suživota s prirodom. Funkcionalni proizvodi odlikuju se minimalnim volumenom odnosno obimom i visokim učinkom. U kombinaciji s antibakterijskim tretmanom idealan su pribor za vaše sportske aktivnosti i putovanja. Posebno mikrovlakno od poliestera i najlona ima sposobnost upijanja vode do 5 puta. U ponudi možemo pronaći obične i rashladne ručnike, šalove i uloške za kacige, podkape itd.

Logotip proizvoda postala je sova kao simbol mudrosti. Sova je često pratila boginju Atenu na njezinim putovanjima. Sada vas može pratiti na vašim putovanjima.

Brend N-Rit trenutno je zastupljen na svim kontinentima u svijetu i ulaže velika sredstva u stalni razvoj tehnologija i materijala, tako da je uvijek na vrhu u svojoj struci. Cilj marke N-Rit je postati prirodni partner koji će vam donijeti najkvalitetnije i funkcionalnije stvari za outdoor aktivnosti s visokom dodanom vrijednošću. Svi proizvodi odlikuju se dizajnom i atraktivnim pakiranjem, koje privlači pozornost kupaca od prvog trenutka. 

Pronađeni proizvodi: 3

Proizvodi

14,00  (0.07 %) 13,99  105 kn

Usporediti

13,99  105 kn

Usporediti

12,01  (25.15 %) 8,99  68 kn

Usporediti