Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Suunto

Finsku tvrtku Suunto osnovao je 1936. godine zajedno sa svojom suprugom trkač, inženjer i izumitelj Tuomas Vohlonen. Suunto je vodeći svjetski brend sportskih i outdoor satova, sportskih testera, kompasa i ronilačkih računala. Brend je cijenjen od strane vrhunskih sportaša i outdoor entuzijasta. Suunto proizvodi održavaju tradiciju visoke kvalitete. Glavne linije modela proizvode se u Finskoj i prodaju u više od 100 zemalja diljem svijeta.

selected-for-outdoor-100-winter-2017-01.png?width=300rw_2018_goy.png?width=300suunto-9-if-design-award-2019-01.png?width=300161121_recommended.jpg?width=300

 

Na početku svog stvaranja brend se specijalizirao za proizvodnju kompasa. 1939. godine, finskog poručnika Norrbacka ubio je ruski snajperist tijekom Zimskog rata. Suunto M-311 terenski kompas, koji je nosio u džepu košulje, odolio je mecima i spasio mu život. Robusnost i izdržljivost od tada su obilježje Suunta. 

Godine 1965. marka je lansirala prvi ronilački kompas na svijetu. U 1980-ima, Suunto je postao svjetski lider u proizvodnji ronilačke opreme. SME-ML iz 1987. bio je prvo ronilačko računalo koje je revolucioniralo ovaj sport. Prije su ronioci morali brojati vremena koristeći ronilačke tablice. Zahvaljujući Suunto računalu, sport je postao dostupniji, zabavniji i, prije svega, sigurniji.

Godina 1997. donijela je prvo ronilačko računalo s velikim satom Suunto Spyder. Kombinacija performansi vrhunskog ronilačkog računala na više razina s visokokvalitetnim ronilačkim satom, koji naravno funkcionira i kao svakodnevni sat.

Suunto Vector iz 1998. je prvi istinski outdoor sat koji nudi funkcije visinomjera, barometra, kompasa i termometra. Zahvaljujući svojim jedinstvenim značajkama i kultnom dizajnu, sat Vector postao je jedan od najuspješnijih proizvoda tvrtke.

Sat Spartan 2016 ima iznimno izdržljiv, jasan i šareni zaslon osjetljiv na dodir koji štiti robusni materijal izvana. Usluga Suunto Movescount tada donosi društveni aspekt gdje možete usporediti svoje sportske nastupe s prijateljima, ali i profesionalnim sportašima.

Uređaji marke su visoko cijenjeni, posebno zbog svog inovativnog pristupa, modernog dizajna, visoke točnosti i pouzdanosti . Brend je trenutno apsolutni lider u svom području. Ovu činjenicu dokazuju i prestižne nagrade dobivene posljednjih godina (iF Design Award 2019, Outdoor 100 Winter 2017, GearJunkie 2016, Best of Show), ali i činjenica da postavlja smjer drugim proizvođačima sličnih uređaja.

Suunto još uvijek ima sjedište u Finskoj, gdje je većina proizvoda ponosno dizajnirana i ručno izrađena u našoj vodećoj tvornici u Helsinkiju. Cilj brenda je pružiti avanturistima i sportskim entuzijastima najbolje alate za otkrivanje i osvajanje novih teritorija od najviših planina do najdubljih oceana - i bilo gdje između.

 

 

Prikaži više

funkční oblečení
Pronađeni proizvodi: 3

Proizvodi