Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

All Mighty Guarantee Osprey

Šta to znači?

 • "Doživotna prednost" nije jamstvo za kvalitetu u smislu odredbi § 2113 i dalje. zak. br. 89/2012 , građanski zakon, ali prednost za kupca pruža se izvan zakonskog jamstva kvalitete od 24 mjeseca. Prednost leži u procjeni štete i njezinog uzroka od strane Osprey. Ako se utvrdi da je Osprey odgovoran za štetu, slijedit će se postupak u nastavku. Procjena je isključiva odgovornost Osprey.
 • Odnosi se na sve Osprey ruksake kupljene bilo gdje u svijetu.
 • Ova se prednost daje samo za štetu uzrokovanu isključivo materijalnim nedostatkom i greškom u proizvodnji tijekom razumnog vijeka trajanja ruksaka i kada se pravilno koristi za ono za što je namijenjen.
 • "Doživotna prednost" ne može se primijeniti na druga oštećenja, posebno na nedostatke uzrokovane mehanički, nepravilnim rukovanjem, normalnim trošenjem, na oštećenja uzrokovana zrakoplovnim prijevozom itd.
 • "Doživotna naknada" ne podliježe zakonskim rokovima za njezino rješenje. Ali naravno da ćemo to pokušati riješiti što je prije moguće.
 • Ne "doživotnu prednost" Osprey nepostoji pravni zahtjev.

Kako to funkcioniše?

 • Možete se prijaviti za doživotne benificije u tvrtki Outdoor Concept a.s., distributer brenda Osprey za Češku i Slovačku. Molimo kontaktirajte putem e-pošte na reklamace@outdoorconcept.cz. Dobit ćete obrazac u kojem ćete ispuniti detaljan opis problema i priložiti fotografije oštećenog dijela.
 • Vaša prijava će biti procijenjena u suradnji s proizvođačem Osprey i tada postoje sljedeće mogućnosti:

1. Ako proizvođač utvrdi da je oštećenje posljedica normalnog trošenja, kidanja, pogrešnog rukovanja, pogrešne uporabe, nezgode ili prekoračenja razumnih očekivanja od životnog vijeka proizvoda: ovo nije greška u proizvodnji ili greška u materijalu. Vaš će zahtjev biti odbijen.

Ako je kvar popravljiv, ponudit će vam se popravak po razumnoj cijeni. Popravke obavlja isključivo proizvođač Osprey Europe UK kojem ruksak šaljete o svom trošku.

2. ako je šteta uzrokovana  isklučivo materijalnim ili proizvodnim nedostatkom, vaš će zahtjev biti prihvaćen.

Ako je kvar popravljiv, ruksak šaljete na trošak proizvođača Osprey Europe UK koji će vam ruksak popraviti besplatno. Adresa:

Guarantee Department
Osprey Europe Ltd
Talon House
Aston Way, Poole, Dorset
BH12 4FE
United Kingdom
Email: guarantee@ospreyeurope.com
Tel: +44 (0) 1202-413 920

Ako je kvar nepopravljiv, ponudit će vam se zamjena za novi ruksak. Ako se ovaj model više ne proizvodi, bit će vam ponuđen drugi model iste ili slične vrijednosti. Zamjena će se obaviti u suradnji s nama, tvrtkom Outdoor Concept a. S.. Nakon dogovora o zamjeni ruksak ćete poslati o našem trošku na našu adresu:

Outdoor Concept a. s.
Americká 54
301 00 Plzeň
Tel: 379 200 614
Email: reklamace@outdoorconcept.cz


Nemojte slati ruksak dok vam to neko iz tvrtke ne potvrdi!! Ruksake primljene bez zahtjeva nećemo prihvatiti, bit će vam vraćeni o vašem trošku ili se mogu izgubiti.

 • Prilikom traženja doživotne naknade nema prava na povrat novca, niti na plaćanje razlike u kupovnim cijenama ako odaberete jeftiniji ruksak.
 • Pažnja, Osprey i Outdoor Concept a.s. ne odgovaraju za gubitak ruksaka tijekom transporta. Stoga za transport ruksaka uvijek koristite prijevozničku tvrtku koja to osigurava i da Vam broj pošiljke.
 • Molimo ne zaboravite očistiti ruksak prije slanja! Ni Osprey ni Outdoor Concept a. S. neće prihvatiti ruksak ili druge proizvode koji su jako zaprljani ili smrdljivi.

 

Kategorija trekking obuće

Dodatne informacije o proizvodu

Sawyer filteri za vodu

Dodatne informacije o proizvodu

Sawyer je možda najpoznatiji od brendova posvećenih tehnologiji filtriranja vode. Članak pokriva tehnologiju, prednosti i nedostatke filtera te pojedinosti o tome kako ih koristiti.  

Ograničeno doživotno jamstvo Leki

Dodatne informacije o proizvodu

Mi biramo za vas

70,06  (44.35 %) 38,99 

Usporediti

176,91  (25.96 %) od 130,99 

Usporediti

179,34  (16.92 %) 148,99 

Usporediti

49,83  (53.86 %) 22,99 

Usporediti

185,15  (18.99 %) 149,99 

Usporediti

139,61  (3.31 %) od 134,99 

Usporediti

136,04  (24.29 %) od 102,99 

Usporediti