Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

AscentShell

Troslojna tkanina koju koristi američki proizvođač odjeće za outdoor upotrebu Outdoor ResearchAscentShellvodootporna je i istovremeno prozračna.

AscentShell.jpg

Razvijen u laboratoriji, testiran na terenu, usavršen zahvaljujući iskustvu mnogih. AscentShell je postao pouzdan materijal za alpske penjače, skijaše i turiste. Kontrola tjelesne temperature i eliminacije znoja ključna je tijekom sportskih napora.

AscentShell nastaje postupkom u kojem se nabijeni polimeri pričvršćuju na uzemljenu površinu. Kako se ovi polimeri nakupljaju u prozračnoj membrani, možete vidjeti pod mikroskopom da tkanina koju stvaraju daje AscentShellu jedinstvenu sposobnost eliminacije vlage kako biste ostali suhi i spriječili pregrijavanje vašeg tijela. Također proširuje vašu zonu udobnosti tijekom aerobnih napora.

 

 

Salewa Responsive technology: Vybavení, které vrací energii

Materijali i tehnologije proizvodnje

Inteligentní tkanina, která vrací energii tělu, to je Responsive. Tuto unikátní technologii od značky Salewa vám představíme na následujících řádcích.

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.

Mi biramo za vas

479 kn (18.79 %) 389 kn 51.63 

239 kn (20.92 %) 189 kn 25.08 

459 kn (19.61 %) 369 kn 48.97 

269 kn (22.3 %) 209 kn 27.74 

209 kn (23.92 %) 159 kn 21.10