Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

Axiom

Lowe Alpine Axiom leđni sustav

Leđni sustav koji se može podesiti izravno s ruksakom na leđima. Axiom je najlakše podesivi leđni sustav u povijesti Lowe Alpine i pomiče granice prilagođenosti korisnicima.

Podrška, stabilnost i udobnost
Profilirana leđa ojačana skeletom od lakog metala kako bi se osigurala kvalitetna raspodjela opterećenja uz zadržavanje stupnja fleksibilnosti. Visoko podstavljena lumbalna potpora. Podloga za leđa dizajnirana je tako da je ruksak stabilan i istodobno vrlo udoban za nošenje.

Axiom leđni sustav ima 2 verzije - Axiom i Axiom +. 
Axiom + je dizajniran i prilagođen za podnošenje težih tereta. Ima čvršću podlogu za lumbalni remen, a lumbalni oslonac ima deblji profil i čvršće podstavke. Axiom + je dizajniran za udobno nošenje tereta do 32 kg.

Posavke leđnog sustava Axiom

Down

Materijali i tehnologije proizvodnje

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.