Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

ZULU DANI 🐘 outdoor oprema s najboljim omjerom cijene x kvalitete samo do 3.10.Pogledajte

Bi-Strech Triguard

Bi-Strech Triguard je elastičan, prozračan, vodootporan i vodoodbojan materijal, istodobno je lagan i mekan te pruža ugodan osjećaj kada se nosi.

To je nova generacija tehničke odjeće za sve vremenske uvjete, koju karakterizira povećana prozračnost, otpornost na habanje i elastičnost. Otpor vjetra procjenjuje se na 75%, preostalih 25% može cirkulirati u materijalu, što omogućuje eliminisanje vlage. Materijali su trajno impregnirani, pružajući tako izvrsnu zaštitu od kiše i vjetra. Osim toga, izrađeni su od 5% spandexa (elastana), što omogućuje mehaničku elastičnost koja je optimalna za slobodu kretanja.

Salewa Responsive technology: Vybavení, které vrací energii

Materijali i tehnologije proizvodnje

Inteligentní tkanina, která vrací energii tělu, to je Responsive. Tuto unikátní technologii od značky Salewa vám představíme na následujících řádcích.

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.