Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

Bi-Strech Triguard

Bi-Strech Triguard je elastičan, prozračan, vodootporan i vodoodbojan materijal, istodobno je lagan i mekan te pruža ugodan osjećaj kada se nosi.

To je nova generacija tehničke odjeće za sve vremenske uvjete, koju karakterizira povećana prozračnost, otpornost na habanje i elastičnost. Otpor vjetra procjenjuje se na 75%, preostalih 25% može cirkulirati u materijalu, što omogućuje eliminisanje vlage. Materijali su trajno impregnirani, pružajući tako izvrsnu zaštitu od kiše i vjetra. Osim toga, izrađeni su od 5% spandexa (elastana), što omogućuje mehaničku elastičnost koja je optimalna za slobodu kretanja.

Down

Materijali i tehnologije proizvodnje

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.