Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

Coleman BatteryLock

BatteryLock tehnologija američkog proizvođača Coleman koristi se za nježno rukovanje baterijom čak i kad je svjetiljka isključena.

BatteryLock tehnologija američkog proizvođača outdoor opreme Coleman jamči da više nećete morati brinuti da vaša svjetiljka neće raditi kada Vam je najpotrebnija. Ako u baterijskoj svjetiljci imate standardnu bateriju , s vremenom se gubi energija , čak i kad je svjetiljka isključena . Međutim, zahvaljujući patentiranoj tehnologiji Coleman BatteryLock , jednostavno odpojite bateriju okretanjem tijela svjetiljke, sprječavajući tako gubitak energije. 

Da biste je deaktivirali, jednostavno okrenite tijelo svjetiljke dok se ne pojavi crvena traka. Kad se prikaže, baterija je potpuno isključena i svjetiljku možete ostaviti do sledećeg korištenja. Za ponovno spajanje baterije jednostavno okrenite tijelo svjetiljke u smjeru kazaljke na satu tako da crvena traka nestane. Tada je baterija ponovno aktivna.

Down

Materijali i tehnologije proizvodnje

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.