Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Kod: 10WARG23 Dodatnih 10% popusta na WARG 🐺

Coleman KineSix

Coleman KineSix tehnologija omogućuje vam korištenje vaše čeone svjetiljke samo pokretom ruke.

U slučaju KineSix , radi se o revolucionarnoj tehnologiji iz radionice američkog proizvođača vanjske opreme Coleman . KineSix vam omogućuje upravljanje prednjim svjetlom jednostavnim zamahom ruke, čime se uklanja dugotrajno i teško ručno prebacivanje pojedinih načina svjetla. Za prebacivanje između pojedinačnih načina osvjetljenja, jednostavno odmahnite rukom otprilike 7 cm od senzora koji se nalazi na tijelu čeone svjetilke. Zahvaljujući tome, imate slobodne ruke za trčanje, vožnju biciklom, penjanje, planinarenje ili skijanje, također ako postavljate šator, a pri tom čitate navod ili nosite hranu za večeru. 

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.

Trigger Shark 2.0

Materijali i tehnologije proizvodnje

Sa Trigger Shark 2.0 loop sustavom, koji je razvijen u suradnji s profesionalnim sportašima zimskih sportova, brend Leki prenio je sve prednosti izvedbenih sportova na potrebe skijaša i ljubitelja nordijskog hodanja.