Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Coleman Reax

Coleman Reax je tehnologija koja omogućava vašoj čeonoj svjetiljci što efektivnije korištenje baterije u zavisnosti od aktivnosti koje trenutno obavljate.

Proizvodi s inovativnom Reax tehnologijom američkog proizvođača vanjske opreme Coleman opremljeni su tehnologijom koja automatski prilagođava intenzitet osvjetljenja.

Ako govorimo o bliskom osvjetljenju , svjetiljka se fokusira na osvjetljavanje objekta u vašoj neposrednoj blizini, dok automatski proširuje svjetlosni konus do maksimuma i smanjuje svjetlosni tok do prigušenog sjaja kako bi spriječio blještanje. S druge strane, pri osvjetljavanju na daljinu , svjetlosni tok se povećava do maksimuma, a istovremeno se svjetlosni konus sužava na jedno mjesto. Za aktiviranje Reax tehnologije kratko pritisnite tipku ON / OFF na 4 sekunde , a na potpuno isti način je i deaktivirajte.

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.

Trigger Shark 2.0

Materijali i tehnologije proizvodnje

Sa Trigger Shark 2.0 loop sustavom, koji je razvijen u suradnji s profesionalnim sportašima zimskih sportova, brend Leki prenio je sve prednosti izvedbenih sportova na potrebe skijaša i ljubitelja nordijskog hodanja.