Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

DriClime

Što je?

Tehnologija DriClime je mreža bi-komponentne trikotaže, osmišljena tako da mehanički uklanja vlagu s kože i održava vas suhim, toplim i ugodnim. 

Kako radi?

Ova tehnologija radi na temelju trodimenzionalnog usisavanja vlage. Iz unutarnje tkanine, koja dodiruje kožu, vlaga se odvodi do vanjske površine, gdje se širi na većoj površini kako bi se ubrzao proces isparavanja (sušenja). To je zbog strukture pletene tkanine s unutarnje strane, gdje se velike strukture kombiniraju s malim vlaknima, što povećava kapacitet površine za uklanjanje vlage.  To nije obrada koja se vremenom ispere ili troši, već djeluje stalno.

Koje su prednosti?

Tehnologija povećava unutarnju udobnost odjeće dopuštajući korisniku da se osjeća ugodno u širokom rasponu temperaturnih uvjeta. Mreža sprječava kondenzaciju vlage na koži, bez obzira na razinu aktivnosti, a zahvaljujući trodimenzionalnoj strukturi učinkovito uklanja vlagu i omogućuje joj brzo isparavanje na vanjskoj površini. 

Down

Materijali i tehnologije proizvodnje

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.