Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

🐺 WARG - Ostvarite dodatnih 10% popusta na proizvode brenda Warg s kodom:WARG10 Pogledajte

Dry Fast

DRYFAST: To je prirodna udobnost s visokom funkcionalnošću.
Talijanska tvrtka Pontetorto razvila je visokofunkcionalnu kolekciju Dryfast trikotaže, posebno dizajniranu za osnovne ili pojedinačne slojeve odjeće. Svi zahtjevi današnjih sportaša za prvi funkcionalni sloj bili su ispunjeni. Osim izvrsnog osjećaja u dodiru s kožom i brzog uklanjanja vlage uzrokovane visokokvalitetnim vlaknima, materijal zadovoljava visoke zahtjeve u pogledu izgleda i pruža posebnu zaštitu od kidanja i gužvanja.

Salewa Responsive technology: Vybavení, které vrací energii

Materijali i tehnologije proizvodnje

Inteligentní tkanina, která vrací energii tělu, to je Responsive. Tuto unikátní technologii od značky Salewa vám představíme na následujících řádcích.

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.