Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Durawrap

Durawrap je poliesterska folija koja se koristi za poboljšanje laminovanih šipki. Durawrap je prepoznatljiv na prvi pogled. To su sive šipke s jasno vidljivim dijamantnim rubom na površini. U usporedbi s običnim laminatom, trake od durawrapa znatno su čvršće i fleksibilnije. Životni vijek im je također mnogo duži, ali istovremeno se težina samih šipki ni na koji način ne povećava. Šipke se proizvode u dimenzijama 8,5-12,7 mm. Ako se šipka sama slomi, ne lomi se cijelom dužinom, već samo na mjestu loma. Zbog toga je moguće nastaviti s korištenjem bez rizika da ćete rastrgati šator ili se ozlijediti.

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.

Trigger Shark 2.0

Materijali i tehnologije proizvodnje

Sa Trigger Shark 2.0 loop sustavom, koji je razvijen u suradnji s profesionalnim sportašima zimskih sportova, brend Leki prenio je sve prednosti izvedbenih sportova na potrebe skijaša i ljubitelja nordijskog hodanja.