Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

Coleman FastPitch Air

Tehnologija FastPitch Air, koju je razvio američki proizvođač Coleman, omogućuje vam napuhavanje šatora u nekoliko minuta uz pomoć pumpe.

FastPitch Air jedinstvena je tehnologija koju je razvio američki proizvođač vanjske opreme Coleman. Šator sa spomenutom tehnologijom može se jednostavno brzo postaviti, ali i sklopiti. I samo jedna osoba može sve. Šatori s tehnologijom FastPitch Air uključuju ventil visokog pritiska za jednostavno napuhavanje i ispuhavanje. Nadalje, valjci na napuhavanje izrađeni su od čvrstog i izdržljivog TPU materijala i zaštićeni su polietilenskim poklopcem. Na kraju, valjci na napuhavanje mogu se zamijeniti u slučaju oštećenja.

Tehnološki proces napuhavanja nije nimalo kompliciran i sadrži tri jednostavna koraka. Kao prvo pritisnite iglu s oprugom u sredini ventila i oslobodite ga, a potom se igla mora izvući tijekom faze napuhavanja. Drugo, napumpajte valjke do potrebnog tlaka od 7 PSI pomoću priložene pumpe s manometrom. I treće, zašrafite ventil.

Tehnološki postupak prilikom izduvavanja je jednako jednostavan kao i prilikom duvanja a sastoji se od samo dva koraka. Kao prvo trebate odvrnuti poklopac ventila. I drugo, morate pritisnuti iglu s oprugom da otvorite ventil, prilikom izduvavanja iglu morate stalno držati pod pritiskom dok ne bude potpuno izduvano .

Down

Materijali i tehnologije proizvodnje

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.