Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Kod: 10WARG23 Dodatnih 10% popusta na WARG 🐺

Merrell Air Cushion®

Patentirani Merrell Air Cushion ® srednji potplat apsorbira udarce i povećava stabilnost. Koristi se isključivo kod cipela Merrell® Air Cushion ® se zbog utjecaja pete i apsorpcije energije koja odgovara do četiri puta većoj težini tijela nema konkurenciju u smislu udobnosti i potpore. Osim toga, Air Cushion ® čini prepoznatljiv kalup za petu, koji drži petu u cipeli u centriranom položaju i pomaže u stabilizaciji stopala. Nudi udobnost i amortizaciju tenisica za trčanje, sa stabilnošću i kontrolom potrebnom za pješačke aktivnosti.

 

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.

Trigger Shark 2.0

Materijali i tehnologije proizvodnje

Sa Trigger Shark 2.0 loop sustavom, koji je razvijen u suradnji s profesionalnim sportašima zimskih sportova, brend Leki prenio je sve prednosti izvedbenih sportova na potrebe skijaša i ljubitelja nordijskog hodanja.