Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

Mountain Equipment

 Više od 55 godina, Mountain Equipment bira najkvalitetnije perje za naše vreće za spavanje i odjeću.

Materijali i tehnologije vreća za spavanje Mountain Equipment

 

Materijali:

 • Perje visoke kvalitete s minimalnim punjenjem od 725+ cuina i omjerom 90/10. Visoka kvaliteta postiže se zahvaljujući dugom životu ptica, koje žive do 700 dana u izuzetno hladnim uvjetima.
 • He50 je materijal koji postiže visoku otpornost s minimalnom težinom, otporan je na vjetar, izuzetno prozračan i ima vodoodbojnu završnu obradu.

 

Tehnologija:

 • Alfa komore konstrukcije 2:1 s kosim zidovima komore omogućuju veliku prozračnost, uklanjaju propuštanje topline kroz zidove komore i sprječavaju stvaranje hladnih mjesta zahvaljujući idealnoj raspodjeli perja u komori. Trapezna konstrukcija maksimalizira toplinsku učinkovitost pri maloj težini preklapanjem šavova.
 • Mountain Fit - idealne širine i izvrsne toplinske učinkovitosti - pogodan za svestranu upotrebu.
 • Područje stopala vrlo je osjetljivo na gubitak topline, pa je savršeno oblikovano tako da bi kopirala oblika stopala u opuštenom stanju nakon spavanja. Oblik dna je trapezoidan i sašiven je od 4 komore, u kojima se koriste V i Alfa komore.
 • Shark Toe tehnologija je izradjena od kosog dna i povišenog područja oko prstiju za idealnu kopiju oblika stopala, što sprječava kompresiju komora i gubitak izolacijskih svojstava.
 • Kapuljače na vrećama za spavanje Mountain Equipment imaju ergonomski oblik i savršen raspored od 5 komora, što postiže izvrsnu toplinsku izolaciju, savršenu raspodjelu perja i sprječava njegovu migraciju. Mountain Equipment ima najnapredniju obradu kapuljača na tržištu, zahvaljujući više od 55 godina znanja iz stvarne upotrebe i laboratorijskih ispitivanja.
 • Kragna i ukrasna traka Solus sastoje se od jedne trake spojene s ovratnikom u jednu jedinicu prikladnu za lagane vreće za spavanje. 3D konstrukcija i kombinacija ispunjene vreće savršeno je otporna na hladna mjesta. Trake su prekrivene ojačanim materijalom protiv zapinjanja rajfešlusa.
 • Patent zatvarač u sredini vreće za spavanje vrlo je ugodan prilikom ulaska i izlaska iz vreće, kao i zatvaranja obe vreće za spavanje. Ova je tehnologija pogodna je za lagane vreće za spavanje u manje ekstremnim uvjetima.

 • 3D ovratnik  je udoban a ergonomska pregrada oko vrata osigurava maksimalno zadržavanje topline unutar vreće za spavanje.

 • Spajanje dvije vreće za spavanje.
 • Vodootporna kompresijska futrola s poklopcem u obliku role + mrežasta futrola za odlaganje vreća za spavanje

 

Jamstvo kvaliteta i porijeklo:

Down Codex je sustav za kontrolu porijekla i kvaliteta perja. Stoga je stvoren sustav usmjeren na preciznu kontrolu parametara perja kao što su punoća, sastav perja i kontrolu etičkih i ekoloških načela. Svake godine posjećuju se farme s kojih se kupuje perje i provjeravaju da li sve ptice žive na otvorenom, imaju pristup čistoj vodi, da li nisu prisilno hranjeni, da li su ubijeni na humaniji način i na kraju kako su očerupani.

NosiLife Craghoppers

Materijali i tehnologije proizvodnje

Down

Materijali i tehnologije proizvodnje

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Mi biramo za vas

82,06  (6.18 %) 76,99 

Usporediti

Dječja vreća za spavanje Boll Patrol Lite

68,54  (5.18 %) od 64,99 

Usporediti

Poplun vreće za spavanje Outwell Campion

61,00  (44.28 %) 33,99 

Usporediti

Vreća za spavanje Vango Kanto 250

59,39  (37.72 %) od 36,99 

Usporediti

Vreća za spavanje Loap Aguja

94,80  (36.72 %) 59,99 

Usporediti

113,42  (27.71 %) od 81,99 

Usporediti

Vreća za spavanje Warg Microlite 1000

74,77  (29.13 %) 52,99 

Usporediti

Dječja vreća za spavanje Boll Patrol

91,40  (3.73 %) od 87,99 

Usporediti