Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

Mountain Equipment

 Više od 55 godina, Mountain Equipment bira najkvalitetnije perje za naše vreće za spavanje i odjeću.

Materijali i tehnologije vreća za spavanje Mountain Equipment

 

Materijali:

 • Perje visoke kvalitete s minimalnim punjenjem od 725+ cuina i omjerom 90/10. Visoka kvaliteta postiže se zahvaljujući dugom životu ptica, koje žive do 700 dana u izuzetno hladnim uvjetima.
 • He50 je materijal koji postiže visoku otpornost s minimalnom težinom, otporan je na vjetar, izuzetno prozračan i ima vodoodbojnu završnu obradu.

 

Tehnologija:

 • Alfa komore konstrukcije 2:1 s kosim zidovima komore omogućuju veliku prozračnost, uklanjaju propuštanje topline kroz zidove komore i sprječavaju stvaranje hladnih mjesta zahvaljujući idealnoj raspodjeli perja u komori. Trapezna konstrukcija maksimalizira toplinsku učinkovitost pri maloj težini preklapanjem šavova.
 • Mountain Fit - idealne širine i izvrsne toplinske učinkovitosti - pogodan za svestranu upotrebu.
 • Područje stopala vrlo je osjetljivo na gubitak topline, pa je savršeno oblikovano tako da bi kopirala oblika stopala u opuštenom stanju nakon spavanja. Oblik dna je trapezoidan i sašiven je od 4 komore, u kojima se koriste V i Alfa komore.
 • Shark Toe tehnologija je izradjena od kosog dna i povišenog područja oko prstiju za idealnu kopiju oblika stopala, što sprječava kompresiju komora i gubitak izolacijskih svojstava.
 • Kapuljače na vrećama za spavanje Mountain Equipment imaju ergonomski oblik i savršen raspored od 5 komora, što postiže izvrsnu toplinsku izolaciju, savršenu raspodjelu perja i sprječava njegovu migraciju. Mountain Equipment ima najnapredniju obradu kapuljača na tržištu, zahvaljujući više od 55 godina znanja iz stvarne upotrebe i laboratorijskih ispitivanja.
 • Kragna i ukrasna traka Solus sastoje se od jedne trake spojene s ovratnikom u jednu jedinicu prikladnu za lagane vreće za spavanje. 3D konstrukcija i kombinacija ispunjene vreće savršeno je otporna na hladna mjesta. Trake su prekrivene ojačanim materijalom protiv zapinjanja rajfešlusa.
 • Patent zatvarač u sredini vreće za spavanje vrlo je ugodan prilikom ulaska i izlaska iz vreće, kao i zatvaranja obe vreće za spavanje. Ova je tehnologija pogodna je za lagane vreće za spavanje u manje ekstremnim uvjetima.

 • 3D ovratnik  je udoban a ergonomska pregrada oko vrata osigurava maksimalno zadržavanje topline unutar vreće za spavanje.

 • Spajanje dvije vreće za spavanje.
 • Vodootporna kompresijska futrola s poklopcem u obliku role + mrežasta futrola za odlaganje vreća za spavanje

 

Jamstvo kvaliteta i porijeklo:

Down Codex je sustav za kontrolu porijekla i kvaliteta perja. Stoga je stvoren sustav usmjeren na preciznu kontrolu parametara perja kao što su punoća, sastav perja i kontrolu etičkih i ekoloških načela. Svake godine posjećuju se farme s kojih se kupuje perje i provjeravaju da li sve ptice žive na otvorenom, imaju pristup čistoj vodi, da li nisu prisilno hranjeni, da li su ubijeni na humaniji način i na kraju kako su očerupani.

Down

Materijali i tehnologije proizvodnje

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.

Mi biramo za vas

111,76  (49.01 %) 56,99  429 kn

Usporediti

Vreća za spavanje od perja Warg Stark 650

223,98  (31.69 %) 153,00  1.153 kn

Usporediti

Dječja vreća za spavanje Boll Patrol Lite

(6.64 %) od 63,99  482 kn

Usporediti

Dječja vreća za spavanje Boll Stellar

(5.78 %) od 100,99  761 kn

Usporediti

89,32  (45.15 %) 48,99  369 kn

Usporediti

79,34  (38.25 %) 48,99  369 kn

Usporediti

(7.71 %) od 279,99  2.110 kn

Usporediti

112,68  (34.34 %) 73,99  557 kn

Usporediti