Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

Nature Friendly

Ekološki vrlo prihvatljivi proizvodi  marke Direct Alpin označavamo kao "NATURE TOP FRIENDLY".

Bit održivog razvoja je minimalan utjecaj na okoliš, ekološki najprihvatljiviji korak jeste pristojan i dobar odnos prema prirodi. Razmišljajte u tom duhu prilikom kupovine. Što je više moguće, usredotočite se na odjeću koja dolazi iz zemalja s visokim ekološkim standardima, sa proizvodnjom u EU-u, gdje se briga za okoliš kao i zaposlene samo po sebi podrazumjeva, svakako da je i za vas razumljivo, precizno definisano i lako provjerljiivo.

Ekološki vrlo prihvatljivi proizvodi marke Direct Alpin označavamo kao NATURE TOP FRIENDLY" . Razvoj i proizvodnja ovih proizvoda u potpunosti se provodi u zemljama s maksimalnim ekološkim standardima. To im daje visoki životni standard i naravno zakonodavstvo. U praksi to znači da se tijekom proizvodnje ili bojenja tkanina sav otpad odlaže ekološki, otpadne vode se pri puštanju iz tvornice se pročišćavaju. Odjeća Nature Top Friendly izrađena je isključivo u europskim zemljama, od materijala koji također dolaze iz Europe. Tako se ekološka stopa koja se sastoji od prijevoza robe na velike udaljenosti minimizira. Sve se realizira samo unutar europskih zemalja. Na određenim proizvodima također naznačujemo njihovu eventualnu proizvodnju od recikliranog materijala ili mogućnost daljnjeg recikliranja.

Za svu ostalu proizvodnju zahtijevamo od svih dobavljača da dostave dokaz o usklađenosti s našim zahtjevima, ne samo u pogledu zaštite okoliša, već i socijalnih aspekata.

Volimo prirodu, razmišljamo o tome, ponašajmo se u skladu s tim. Molim vas učinite i vi isto i krenimo zajedno zelenim putem.

NosiLife Craghoppers

Materijali i tehnologije proizvodnje

Down

Materijali i tehnologije proizvodnje

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje