Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

Pertex

Pertex - Zahvaljujući upotrebi Meryl mikrovlakana i računalno upravljanom AirJet metodom postignuta je gustoća vlakana od 4000 po cm 2 (jedno vlakno je 10 puta slabije od ljudske dlake).

Općenito, Pertex karakterizira minimalnu težinu u kombinaciji s velikom izdržljivosti, ali naravno proizvodi se nekoliko varijanti ovog materijala i svaka varijanta ima malo drugačiju svrhu i svojstva ...

DWR podešavanje za pertex: 

DWR je skraćenica za D W urable ater R epellent - djelomično prevedene kao trajana vodoodbojnost. 

Ovo je posebna površinska obrada tkanine koja je čini vodoodbojnom. Kada DWR ispravno funkcionira, kapljice se stvaraju na površini tkanine i slivaju se niz nju. Najčešće se primjenjuje za odjeću, za gornje slojeve šatora ili vreće za spavanje. Zahvaljujući dobroj obradi DWR, odjeća ili druge obrađene površine su vodoodbojne i ne upijaju. DWR također pomaže u sprječavanju ozbiljnijeg prljanja i mrlja na tekstilu. Otporan je na kišnicu, a čak ni slana voda obradjen materijal ne ošteti. Međutim, nakon nekog vremena, DWR može oslabiti. Međutim, ono što može ubrzati slabljenje DWR učinka je pranje jakim kemikalijama. Stoga se preporučuje ponoviti zaštitu pomoću posebnih sprejeva za impregnaciju. 

 

Pojedinačne vrste:

Pertex Quantum:

Pertex Quantum koristi nevjerojatno fine pređe, precizno tkane kako bi osiguralo vrlo laganu, ali jaku i izdržljivu tkaninu. Njegovo postojanje omogućuje pernjatoj i sintetičkoj izolaciji maksimalno dostignuće.

Glavne prednosti: težina - <35 g / m 2 , vrlo lagana i čvrsta, ugodna na dodir, omogućuje maksimalnu udobnost, sprečava gubitak izolacije od pera, otporna na vjetar

Upotreba: izolirana odjeća, vreće za spavanje, lagane vjetrovke

 

Pertex Quantum GL

Ovaj materijal je na samom vrhu više od 30 godina u iskustvu u svijetu tehnologije tkanina a nudi najbolji omjer čvrstoće i težine svih Pertex tekstila. Postojanost ove nevjerojatno lagane tkanine omogućuje maksimalnu udobnost.

Glavne prednosti: težina - <25 g / m 2 , vrlo lagana i čvrsta, ugodna na dodir, omogućuje maksimalnu udobnost, sprečava gubitak izolacije od pera, otporan na vjetar

Upotreba: izolirana odjeća, vreće za spavanje, lagane vjetrovke 

 

Pertex Microlight

Pertex Microlight dobro je uravnotežen materijal koji pruža laganu zaštitu od vremenskih utjecaja i istodobno otporan na habanje. Njegovo postojanje omogućuje pernjatoj i sintetičkoj izolaciji maksimalno dostignuće.

Glavne prednosti: težina - <60 g / m 2 , ugodan na dodir, sprječava gubljenje izolacije od pera, izdržljiv i otporan na habanje, otporan na vjetar, vrlo otporan vodoodbojni površinski dio

Upotreba: izolirana odjeća, vreće za spavanje, lagane vjetrovke 

 

Pertex Classic

Osnovano na temelju izvornog pertex vlakna. Pertex Classic ima izvrsne rezultate u testiranju izdržljivih, ali laganih tkanina. Pruža izvrsnu zaštitu od vremenskih utjecaja s visoko vodoodbojnom površinskom obradom i sastavom koji je otporan na vjetar.

Glavne prednosti: težina -> 60 g / m 2 , vrlo izdržljiv i otporan na habanje, vrlo lagan, otporan na vjetar, vrlo otporan vodoodbojni završetak, brzo se suši

Upotreba: izolirana odjeća, vreće za spavanje, lagane vjetrovke 

 

Pertex izdržljivost

Pertex Endurance dizajniran je za pružanje značajne vremenske zaštite u ekstremnim uvjetima, posebno za izoliranu odjeću i vreće za spavanje. Sadrži ultra tanku površinu koja je jako prozračna, otporna je na vodu i vjetar. Ovaj sloj štiti izolaciju od faktora koji smanjuju prolaženje zraka i zadržava toplinu.

Osnovne prednosti: izvrsna prozračnost - 7000 g / m 2/24 h, visoko otporan na vodu - 1000 mm, lagan, izuzetno izdržljiv vodoodbojni završetak

Upotreba: toplu odjeća, vreće za spavanje, lagane vjetrovke 

 

Pertex Equilibrium

Pertex Equilibrium dizajniran je s obostrano tkanom tkaninom. Zaštitu od vremenskih prilika pruža gusto tkana vanjska površina koja osigurava otpornost na vjetar, laganu kišu i snijeg. Unutrašnjost tkanine ima otvorenije tkanje, što pomaže eliminisanju vlažnosti ili znoja korisnika i poboljšava razinu udobnosti.

Osnovne prednosti: dvoslojna , ugodna na dodir, izvrsno prozračna, visoko otporna vodoodbojna obrada površine, brzo sušenje

Upotreba: lagane vjetrovke, softshells

 

Pertex Shield

Pertex Shield predstavlja tehnički napredne tkanine s prozračnom mikroporoznom vodonepropusnom površinom. Ovaj je materijal izrađen s naglaskom na izdržljivosti, kombinirajući zaštitu od vjetra i vode s izvrsnom prozračnošću.

Osnovne prednosti: vodootporna zaštita - 10000 mm, lagan i izvanredan materijal za pakovati, prozračna mikroporozna površina - 7000 g / m2 / 24 sata, izuzetno izdržljiv vodoodbojni površinski sloj.

Upotreba: lagana vodonepropusna odjeća 

 

Pertex Shield +

Pertex Shield + savršeno je lagana vodonepropusna tkanina za brže kretanje kao i aktivnosti u prirodi. Koristi hidrofilnu PU membranu koja osigurava visoku dinamičku prozračnost - što je veće fizičko opterećenje korisnika, tkanina je prozračnija.

Glavne prednosti: vodonepropusna zaštita - 20000 mm, dinamička prozračnost - 20 000 g / m 2/24 h lagan i izvanredan materijal za pakovati, prijatan na dodir, ugodan i vrlo izdržljiv vodoodbojni završetak

Upotreba: lagana vodonepropusna odjeća 

 

Pertex Shield AP

Pertex Shield AP je vodootporna, ali istovremeno prozračna tkanina, koja je sastavljena od moderne zračne membrane koja nudi najvišu razinu trajnosti i izdržljivosti za profesionalnu i ekstremnu upotrebu.

Membrana Pertex Shield AP sadrži visoku koncentraciju ravnomjerno raspoređenih mikroporoznih otvora koje imaju visoko hidrofobna svojstva. Ova membrana ima dvije funkcije, prva je da je tkanina vodonepropusna, a druga je da ima visok stupanj eliminisanja vlage.

Ova tkanina nudi udobnost u raznim vremenskim uvjetima, a dugotrajni sastav tkanine pruža pouzdanu zaštitu tijekom životnog vijeka odjeće, čak i kada se dulje vrijeme koristi u ekstremnim uvjetima.

Glavne prednosti: iznimna udobnost, izuzetno izdržljiv vodoodbojni gornji vanjski sloj , čvrsta i izdržljiva, visoka prozračnost

Upotreba: lagana vodonepropusna odjeća

NosiLife Craghoppers

Materijali i tehnologije proizvodnje

Down

Materijali i tehnologije proizvodnje

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje