Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Polikarbonatno staklo

Polikarbonatno staklo se koristi samo jednu vrstu leća - Spectron . Polikarbonatne staklene leće za naočale Spectron odabiremo za naočale kao već obojene s točno definiranim specifičnim indeksom solarnog intenziteta (0-4), bilo kao polarizirajuće ili ne.
 

       

Spectron3
Spectron3 +
Spectron3 CF

Visoka otpornost. Pogodno za sve vrste aktivnosti. Na planinu, u grad, na vodu ...

brýlové čočky Julbo Spectron3, spectron3+ průhled přes brýlové čočky Julbo Spectron3 sluneční brýle Julbo DUST SP3 CF

Spectron4

Tamne leće, prikladne za mjesta izložena suncu - visoke planine, more. Nikada nemojte koristiti naočale sa zaštitnom kategorijom 4 za upravljanje vozilom.

brýlové čočky Julbo Spectron4 průhled přes brýlové čočky Julbo Spectron4 sluneční brýle Julbo TENSING M SP4

Polarizirana3
Polarizirana3 +
Polarizirana3 CF
Polar Junior

Pogodno za sve vrste aktivnosti. Za razliku od spektra 3 i 3+, oni također imaju polarizacijski filter koji sprječava refleksije svjetla koje se reflektiraju, na primjer, s vodene površine, mokrih kolniku ...

ukázka brýlových čoček Julbo Polarized průhled přes brýlové čočky Julbo Polarized sluneční polarizační brýle Julbo ROOKIE Polar3 junior

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.

Trigger Shark 2.0

Materijali i tehnologije proizvodnje

Sa Trigger Shark 2.0 loop sustavom, koji je razvijen u suradnji s profesionalnim sportašima zimskih sportova, brend Leki prenio je sve prednosti izvedbenih sportova na potrebe skijaša i ljubitelja nordijskog hodanja.