Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Polygiene®

Znojenje je prirodan i važan dio svake tjelesne aktivnosti. 2-3 milijuna znojnih žlijezda u našem tijelu brine se za vitalnu regulaciju temperature i hlađenje tijela. Sam znoj je bez mirisa, ali u kombinaciji s tekstilom stvara vlažno i toplo okruženje, što je idealno za razmnožavanje i rast bakterija koje uzrokuju mirise.

Polygiene ® sprječava rast ovih bakterija koje izazivaju miris. U tu svrhu koristi niske koncentracije 100% reciklirane srebrne soli (srebrni klorid) s antimikrobnim svojstvima. Obrada se primjenjuje na tekstil u završnoj fazi proizvodnje i pokazalo se da pruža učinkovitu zaštitu od mirisa . Tretman Polygiene ® aktivan je samo na površini tkanine, tako da ne ometa prirodnu bakterijsku floru kože. Tehnologija je 100% sigurna , dobila je isti sigurnosni certifikat u Europi kao što imaju zavoji koji imaju izravan kontakt s otvorenim ranama. Također je apsolutno ekološki prihvatljiv, što potvrđuje i bluesign ® certifikat. Modifikacija je dizajnirana za rad tijekom cijelog vijeka trajanja odjeće. Iz perspektive životnog ciklusa proizvoda tretman Polygiene ® pruža brojne ekološke i ekonomske prednosti. Vašu odjeću možete prati na nižoj temperaturi i rjeđe . Time se značajno štedi energija i voda. Polygiene ® također produljuje život same odjeće, jer bakterije i često pranje razgrađuju vlakna i troše proizvod. To znači da će vam odjeća tretirana sa Polygiene ® trajati duže.

Glavne prednosti tretmana Polygiene ®:

  • sprječava rast i razmnožavanje bakterija koje uzrokuju neugodne mirise
  • bezopasan za zdravlje, aktivan samo na tekstilu, ne utječe na kožu
  • bluesign ® certifikat - ekološki prihvatljiva proizvodnja
  • funkcionira tijekom cijelog vijeka trajanja proizvoda
  • produljuje život odjeći - rjeđe pranje i na nižim temperaturama ne oštećuje toliko vlakana
  • manje pranja = štedite novac, vodu, okoliš, vrijeme i samu odjeću
  • štedi vam prostor i težinu u ruksaku - ne morate nositi toliko rezervne odjeće sa sobom
  • održava vas ugodnim, čistim i boljim - ne morate brinuti da čete se osjetiti na neugodne mirise

 

 

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.

Trigger Shark 2.0

Materijali i tehnologije proizvodnje

Sa Trigger Shark 2.0 loop sustavom, koji je razvijen u suradnji s profesionalnim sportašima zimskih sportova, brend Leki prenio je sve prednosti izvedbenih sportova na potrebe skijaša i ljubitelja nordijskog hodanja.