Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Tehnologija Dr. : Bacty protection

To je patentirani sustav strukture vlakana u kojem se već tijekom proizvodnje ultra-lakih mikrovlakana N-rit koristi kombinacija organskih i anorganskih antibakterijskih komponenti. Kombinirani učinak ovih sastojaka maksimizira antibakterijsku učinkovitost.

Struktura materijala posebno je prilagođena u borbi protiv bakterija, gljivica i drugih mikroorganizama. Antibakterijska zaštita 99% postiže se strukturom korištenih materijala koji ne dopuštaju mikroorganizmima da žive i razmnožavaju se u materijalu.

    OVAJ UČINAK SPRIJEČAVA MIRISE MOKRIH RUČNIKA N-RIT NAKON UPOTREBE.

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.

Trigger Shark 2.0

Materijali i tehnologije proizvodnje

Sa Trigger Shark 2.0 loop sustavom, koji je razvijen u suradnji s profesionalnim sportašima zimskih sportova, brend Leki prenio je sve prednosti izvedbenih sportova na potrebe skijaša i ljubitelja nordijskog hodanja.