Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

ZULU DANI 🐘 outdoor oprema s najboljim omjerom cijene x kvalitete samo do 3.10.Pogledajte

Tecnosoft

Tecnosoft je sjajni materijal modificiran sofisticiranom tehnologijom tkanja platna s približno istim brojem pređe u oba smjera u obliku koji podsjeća na svilu, jednu od najluksuznijih tkanina na svijetu.

Materijal koji je jako mekan i fin čvrsto je tkan, a opet vrlo lagan. Tkanina s Tecnosoft tretmanom otporna je na UV zračenje i izvrsna je u tome da minimalno upija. Materijal je prozračan i vrlo se brzo suši. Funkcionalnost i izgled čine odjeću Tecnosoft tehnologijom najprikladnijom gradu za svakodnevno nošenje.

Salewa Responsive technology: Vybavení, které vrací energii

Materijali i tehnologije proizvodnje

Inteligentní tkanina, která vrací energii tělu, to je Responsive. Tuto unikátní technologii od značky Salewa vám představíme na následujících řádcích.

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.