Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Tecnosoft

Tecnosoft je sjajni materijal modificiran sofisticiranom tehnologijom tkanja platna s približno istim brojem pređe u oba smjera u obliku koji podsjeća na svilu, jednu od najluksuznijih tkanina na svijetu.

Materijal koji je jako mekan i fin čvrsto je tkan, a opet vrlo lagan. Tkanina s Tecnosoft tretmanom otporna je na UV zračenje i izvrsna je u tome da minimalno upija. Materijal je prozračan i vrlo se brzo suši. Funkcionalnost i izgled čine odjeću Tecnosoft tehnologijom najprikladnijom gradu za svakodnevno nošenje.

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.

Trigger Shark 2.0

Materijali i tehnologije proizvodnje

Sa Trigger Shark 2.0 loop sustavom, koji je razvijen u suradnji s profesionalnim sportašima zimskih sportova, brend Leki prenio je sve prednosti izvedbenih sportova na potrebe skijaša i ljubitelja nordijskog hodanja.