Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

Tecnostretch

Zagrijavajući sloj tehničkog izgleda

Tehnički materijali su najnoviji trendovi u sportskoj odjeći, što se odnosi i na flis. Tecnostretch serija zadovoljava zahtjeve za izgledom i visokom fleksibilnošću, istovremeno osiguravajući maksimalnu toplinsku izolaciju. Dodato spandex vlakno daje materijalu rastezljivost i posebnu elastičnost. Toplinska izolacijska svojstva flisa se održavaju cijelo vrijeme, jer pliš na poleđini zadržava veliku količinu toplog zraka unutra.

Proizvodnja zahtijeva iskustvo i vještine u izradi. Materijal mora biti otporan na kidanje i rutanje. Dugogodišnji razvoj i iskustvo omogućuju postizanje idealne kombinacije gustoće vlakana i tehnika pletenja za proizvodnju neusporedivo laganog, mekog, fleksibilnog i izdržljivog materijala. Nevjerojatno lagana pletiva s težinom od 125 g/m2 za "super lagane" proizvode do težine od približno 250 g/m2 vrlo su važna za današnje tržište.

Obitelj Tecnostretch također uključuje druge posebne tretmane kao što je keramička površina koja se može nanositi na cijelu površinu ili samo kao uzorak na pletenini. Otpornost na kidanje i rutanje tada doseže vrijednosti od 4-5 u testovima (najviša razina je 5). Moguć je i tisak – i digitalni i pigmentni tisak.

Down

Materijali i tehnologije proizvodnje

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.