Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Tencel®

Sto posto prirodna vlakna Tencel® izrađena su od celuloze - konkretno od drveta smreke trajno obnovljene vegetacije - i stoga su potpuno razgradiva. Sam proizvodni postupak ekološki je prihvatljiv.

Tencel ima dvostruki termoregulacijski učinak - ljeti se hladi, a zimi zagrijava. Stoga je prikladan za upotrebu u bilo koje doba godine. Istovremeno vrlo dobro uklanja vlagu i zadržava je unutar vlakna, i do dva puta bolje od pamuka. Uz to ima sjajna antibakterijska svojstva - može stvoriti suhu mikroklimu na površini kože i tako spriječiti stvaranje bakterija, a time i smrad.

Tencel® se često koristi u proizvodnji pokrivača, jastuka i odjeće.

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.

Trigger Shark 2.0

Materijali i tehnologije proizvodnje

Sa Trigger Shark 2.0 loop sustavom, koji je razvijen u suradnji s profesionalnim sportašima zimskih sportova, brend Leki prenio je sve prednosti izvedbenih sportova na potrebe skijaša i ljubitelja nordijskog hodanja.