Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Thermal R

Sintetička izolacija ThermalTM Marmotov je posebno razvijeni izolacijski sloj koji se koristi za zadovoljavanje različitih potreba u hladnom vremenu.

Kako djeluje Thermal TM ?

Jedinstvena kombinacija višekanalnih i šupljih vlakana dizajnirana je da pruži maksimalnu toplinu uz istovremeno smanjenje štetnih učinaka znojenja, kondenzacije i vlage. Fina višesmjerna vlakna eliminišu vlagu, dok šuplja vlakna pružaju izvrsnu udobnost s minimalnom težinom.

Koje su prednosti tehnologije Thermal TM?

Glavne prednosti ove tehnologije su otpornost i izvrstan omjer težine i izolacije, što se odražava na težini rukavica.

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.

Trigger Shark 2.0

Materijali i tehnologije proizvodnje

Sa Trigger Shark 2.0 loop sustavom, koji je razvijen u suradnji s profesionalnim sportašima zimskih sportova, brend Leki prenio je sve prednosti izvedbenih sportova na potrebe skijaša i ljubitelja nordijskog hodanja.