Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Thermoball

Kompanija The North Face™ je uspostavila partnerstvo s tvrtkom PrimaLoft, Inc. © da bi mogla ponuditi novu sintetičku alternativu perju.

thermoball-logo.jpg

Thermoball je ekskluzivna sintetička izolacija koja ima izolacijska svojstva vrlo slična gusčijem perju s punjenjem od 600 cuin. Međutim, kao sintetički materijal, lakše se nosi s vlagom. 

Za razliku od tradicionalnih sintetičkih izolacija od kontinuiranih vlakana, male okrugle skupine sintetičkih vlakana blisko oponašaju pramenove perja. To rezultira boljim zadržavanje topline u malim zračnim džepovima.

Thermoball ™ Eco sastoji se od 100% recikliranih materijala nakon potrošnje. Izrađena je od čvrsto grupiranih sintetičkih vlakana koja oponašaju perje.

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.

Trigger Shark 2.0

Materijali i tehnologije proizvodnje

Sa Trigger Shark 2.0 loop sustavom, koji je razvijen u suradnji s profesionalnim sportašima zimskih sportova, brend Leki prenio je sve prednosti izvedbenih sportova na potrebe skijaša i ljubitelja nordijskog hodanja.